Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Vissport in stijl? Dat kan met gepersonaliseerd textiel gedrukt door Tshirtdeal!

Al meer dan 10 jaar levert Tshirtdeal top kwaliteit bedrukte kleding en nog veel meer items. Op onze website vinden jullie een ruim assortiment. Zit er net niet bij wat jullie zoeken? Neem dan contact op met onze accountmanagers via: mail 

Gepersonaliseerde kleding

Voor jullie sportvisvereniging kunnen jullie denken aan bedrukte windbreakers, jassen of heerlijk warme hoodies.

Wil jij gelijk beginnen met het ontwerpen van items? Klik dan op een van onderstaande items:

T-shirt bedrukken met logo

Vissershoesje/bucket hat ontwerpen en bedrukken

Ontwerp hier direct je hoodie

Je eigen Softshell jas met logo of Dames variant Softshell jas

Accessoires bedrukken

Naast kleding kunnen wij ook andere items bedrukken, denk hierbij aan tassen of paraplu’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Advies op maat

Wij kunnen natuurlijk ook jouw eigen textiel bedrukken. Hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook.

Wij leveren al 10 jaar bedrukte kleding aan verschillende clubs, zowel amateuristisch als professioneel.

Wij zijn geen textieldrukker die alles klakkeloos op het textiel drukt, wij denken echt met jullie mee om het mooiste resultaat te behalen. Dit doen wij met zowel drukmethodes, als logo’s. Dit wil zeggen dat wij jullie altijd de mooiste drukmethode adviseren, en wij de logo’s voor jullie kunnen perfectioneren dat de uitkomst altijd naar wens is. Uiteraard rekenen wij hier geen extra kosten voor.

Ons doel is dat jullie tevreden zijn met jullie kleding en we jullie weer bij ons zien terugkomen. Wij vinden een lange termijnrelatie altijd erg fijn zodat je weet wat je aan elkaar hebt. Wij werken niet met contracten omdat wij vinden dat iedereen vrij is om te doen wat hij of zij wilt.

Sportkleding bedrukken per stuk

Het fijne bij Tshirtdeal is dat je dus al vanaf 1 stuk kan bestellen, wanneer er dus een nieuw team genootje bij het team komt hoef je niet eerst te wachten voordat je weer 10 nieuwe spelers of speelsters hebt.

Contact met Tshirtdeal

In onze catalogus staan geen prijzen, maar als jullie interesse hebben in een of meerdere bepaalde producten neem dan contact met ons op.

Dit kan via mail of via telefonisch via 0180-200044.

Na het eerste contact krijg je een persoonlijke accountmanager toegewezen zodat jullie altijd één vast contact persoon hebben. Deze persoon is gemakkelijk te bereiken via email, WhatsApp en telefonisch. Het fijne aan een vast contact persoon is dat de accountmanager alles weet over jullie orders en aanvragen. Hierdoor kan er sneller en beter geschakeld worden en hoef je vraag steeds niet opnieuw worden uitgelegd.