De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Opzoek naar bedrukte golfkleding?

Met het bedrukte textiel van Tshirtdeal sla jij een hole in one!

Tshirtdeal is al 10 jaar hét adres voor de beste kwaliteit bedrukte kleding. Wij bedrukken kleding voor allerlei sportverenigingen, van amateurverenigingen tot professionele sportclubs. Wij drukken de mooiste sport- en vrijetijdskleding.


Gepersonaliseerde golfkleding

Denk voor jullie golf vereniging aan mooie gedrukte polo’s, shirts of een fijne pet met jullie clublogo.

Daarnaast komen de medewerkers/ vrijwilligers op de golfclub goed voor de dag met gepersonaliseerde kleding. De mogelijkheden zijn eindeloos!

.

Eigen textiel bedrukken

Het bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en/of bedrukt aan jullie levert? Maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders erbij gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Sportaccessoires bedrukken

Buiten textiel om drukken wij natuurlijk ook andere producten die geschikt zijn voor je sportclub. Denk aan diverse items zoals tassen, handdoeken of mokken

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien u graag keer op keer terug bij ons. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor u op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.