Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedrukte sportkleding op maat voor jouw dansschool

De allermooiste bedrukte danskleding voor jullie vereniging vinden jullie bij Tshirtdeal!

Tshirtdeal drukt al 10 jaar top kwaliteit sport en vrijetijdskleding voor diverse sportverenigingen.
Iedereen is welkom bij Tshirtdeal van amateur tot professional.


Gepersonaliseerde danskleding

Voor jullie dansschool kunnen jullie denken aan heerlijk zittende work out kleding of een leuke hoodie met het logo van de dansschool voor na de training. Vergeet ook de trainers/ medewerkers of vrijwilligers niet. Ook voor hen kunnen wij mooie gepersonaliseerde items drukken! De mogelijkheden zijn eindeloos!


Eigen textiel

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal.Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Advies op maat

Bij Tshirtdeal zetten we graag een extra stapje voor jullie om te garanderen dat jullie echt tevreden zijn. Wij zien u graag keer op keer terug met bestellingen en gaan graag en lange termijn relatie aan. Echter vinden wij dat het een ieder vrij staat hoe vaak en hoe veel zij willen bestellen dus werken wij niet met contracten. Wij kijken per order met welke van onze druktechnieken het ontwerp het mooiste gedrukt kan worden. Mocht het nodig maken wij kosteloos een aanpassing aan uw logo om deze nog mooier te kunnen drukken.

Hebben jullie interesse in artikelen van de website of uit de catalogus neem dan vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor u op. Bij afname vanaf 25 items kunnen wij u zelfs een nog scherpere prijs bieden. Jullie krijgen een vaste accountmanager aangewezen. Voor deze en alle volgende orders hebben jullie dan contact met dezelfde persoon. Nabestellingen plaatsen is een piece of cake. Jullie kunnen bij ons al vanaf 1 item bestellen dus ook voor 1 nieuw lid is de kleding zo besteld.

Sportaccessoires bedrukken voor je sportclub

Naast kleding kunnen jullie bij ons terecht voor accessoires als tassen, handdoeken of mokken .

Contact met Tshirtdeal

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, live chat en WhatsApp

Door op de onderstreepte oranje woorden te klikken kom je gelijk de pagina van dit item op onze website!