Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedrukte kleding op maat voor jouw volleybalvereniging

Scoor met jouw volleybalteam met de bedrukte kleding van Tshirtdeal!

Al 10 jaar bedrukken wij bij Tshirtdeal o.a. Kleding met de beste kwaliteit bedrukking. Wij leveren ook items aan veel sportverenigingen. Van amateur- tot professionele clubs. Iedereen is welkom bij Tshirtdeal.

Gepersonaliseerde volleybalkleding

Voor jullie volleybal vereniging kunnen wij gepersonaliseerde broekjes en shirts bedrukken met jullie logo. Maar denk ook aan een lekkere warme hoodie of een leuke polo of shirts voor de trainer/ medewerkers/ vrijwilligers of de supporters. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij Tshirtdeal werken wij met de beste kwaliteit kleding. Wij bedrukking zowel sportkleding als vrijetijdskleding. Op onze website vinden jullie een ruim assortiment.

Eigen textiel

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal.Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Zit jullie item er niet tussen? Neem dan even contact met ons op! Interesse of vragen over onze werkkleding mail dan naar onze collega's van de verkoop afdeling. Uiteraard kan bellen ook naar : 0180-200043

Sportaccessoires bedrukken voor je sportclub

Naast kleding om drukken wij natuurlijk ook andere producten, denk aan tassen, mokken en uiteraard clubhanddoeken!

Advies op maat

Wij vinden het heel belangrijk dat jullie een optimaal resultaat in handen krijgen. Wij denken graag mee met de klant en willen een optimaal resultaat behalen voor jullie! Wij maken gebruik van verschillende drukmethodes en bepalen per order welke het mooiste resultaat zal geven. Ook kunnen wij jullie logo perfectioneren zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Uiteraard zit dit bij onze scherpe prijs inbegrepen.

Wij vinden het zeer belangrijk dat jullie tevreden zijn en voor een volgende order weer bij ons terugkomen. Wij hechten waarde aan een lange termijn relatie met onze klanten. Wel vinden wij dat iedereen vrij moet zijn in hoeveel en hoe vaak zij bestellen, daarom werken wij niet met contracten.

Kleding bedrukken

Hebben jullie interesse in een of meerdere van onze item, neem dan vrijblijvend contact met ons op!.Wij maken graag een persoonlijke offerte voor jullie op. Bij grotere aantallen ( vanaf 25 stuks) kunnen wij jullie eventueel zelfs een nog scherpere prijs bieden! Maar ook vanaf 1 item kunnen jullie gewoon bij ons bestellen. Tshirtdeal levert kwaliteit!

Bij ons kunnen jullie al vanaf 1 item bestellen, dus voor een nieuw clublid is een nabestelling zo geplaatst.

In onze catalogus (die bovenaan de pagina benoemd staat) staan geen prijzen, hebben jullie interesse in een of meerdere producten neem dan contact met ons op. Dit kan op het e-mailadres verkoop@tshirtdeal.nl. Wij maken dan een mooie offerte voor jullie op. Jullie krijgen dan gelijk een accountmanager toegewezen zodat jullie altijd 1 vast contactpersoon hebben. Deze persoon is te bereiken via email, whatsapp en telefoon. Jullie kunnen herhaalorders gelijk via deze contactpersoon plaatsen Jullie wensen zijn dan reeds bij ons bekend!