Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Gepersonaliseerdse atletiekkleding bedrukken

Loop op kop met bedrukte kleding van Tshirtdeal!

Al 10 jaar levert Tshirtdeal de beste kwaliteit bedrukt textiel. Wij bedrukken sport- en vrijetijdskleding. Wij drukken items voor allerlei sportverenigingen van klein tot groot. Voor een ieder wat wils.


Gepersonaliseerde atletiekkleding

Bij kleding voor jullie atletiekvereniging kunnen jullie denken aan sportkleding als shorts, leggings, tanktops of shirts met jullie eigen logo. Ook de trainers en supporters komen goed voor de dag met gepersonaliseerde kleding met jullie logo. De mogelijkheden zijn eindeloos.Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal.Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Advies op maat

Wij denken graag mee met de klant en willen een optimaal resultaat behalen voor jullie! Wij maken gebruik van verschillende drukmethodes en bepalen per order welke het mooiste resultaat zal geven. Ook kunnen wij jullie logo perfectioneren zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Uiteraard zit dit bij onze scherpe prijs inbegrepen.Wij maken graag een persoonlijke offerte voor jullie op. Bij grotere aantallen ( vanaf 25 stuks) kunnen wij jullie eventueel zelfs een nog scherpere prijs bieden! Maar ook vanaf 1 item kunnen jullie gewoon bij ons bestellen. Jullie hebben en houden contact met jullie accountmanager. Deze weet precies wat en hoe jullie de order gedrukt willen hebben. Een nabestelling plaatsen is dus een piece of cake!

Wij vinden het zeer belangrijk dat jullie tevreden zijn en voor een volgende order weer bij ons terugkomen. Wij hechten waarde aan een lange termijn relatie met onze klanten. Wij werken niet met contracten dus jullie zitten nergens aan vast.

In onze catalogus (die bovenaan de pagina benoemd staat) staan geen prijzen, hebben jullie interesse in een of meerdere producten neem dan contact met ons op. Dit kan op het e-mailadres verkoop@tshirtdeal.nl. Wij maken dan een mooie offerte voor jullie op.

Eigen textiel

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponseren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben ? Dan kan dit natuurlijk ook!

Sportaccessoires bedrukken voor je sportclub

Naast textiel bedrukken we ook bijpassende accesoires voor je sportclub. Denk hierbij aan tassen, handdoeken of mokken.

Contact met Tshirtdeal

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de email. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via facebook, live chat en whatsapp

Door op de onderstreepte oranje woorden te klikken kom je gelijk de pagina van dit item op onze website!