Tanktop voor de echte mannen!

Is het al zomer? Of ga jij een zonnige plek opzoeken? Dan is deze heren tanktop een heerlijk kledingstuk voor de warme dagen! Maak jouw tanktop uniek! Design jouw tanktop met tekst, logo of beide en je bent klaar voor vertrek! Tanktops van Tshirtdeal bestel je al vanaf €4,50. Voeg je ontwerp online toe en wij drukken je hemd zodra je betaling binnen is.

LET OP! Voordat je je tanktop in je winkelwagen plaatst, bekijk dan altijd even de maattabel en de ware kleuren.
Vragen over het heren t-shirt? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Opzoek naar de dames variant, bekijk dan snel de tanktop voor dames.

Deze tanktop is gemaakt van:

  • 165 g/m2 (wit: 160 g/m2)
  • 100% katoen (Belcoro® yarn), Heather Grey: 94% katoen/6% polyester
  • Hoog uitgesneden armsgaten
  • Dubbeldraads gestikt bij de taille
  • Rondgebreid
  • Unisex pasvorm

Tekst toevoegen:

1ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
Iedere volgende regel tekst + € 1,25

Mis je een lettertype in de online designer? Neem dan contact met ons op!

Logo toevoegen:
Klein logo € 4,- per logo.
Groot logo + € 8,- per logo.

Is dit niet het shirts waar je naar opzoek was?Bekijk ons gehele collectie t-shirts voor heren!

Een bijpassende hoodie of sweater laten bedrukken? Bekijk de gehele collectie hoodies of sweaters en ontwerp direct online.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.