Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De mooiste bedrukte kleding voor jullie ruitersportvereniging

Wij leveren betaalbare maar kwalitatief goede kleding. Wij werken met het beste textiel en de beste bedrukkingen. Dit is natuurlijk zeer belangrijk in de paardensport want onze kleding en bedrukking kan tegen een stootje!

Gepersonaliseerde ruitersportkleding

Naast kleding kunnen wij ook accessoires bedrukken. Denk aan o.a. tassen, handdoeken of mokken. Op onze website vinden jullie een ruim assortiment. Ben je opzoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op!

Wij leveren zowel sportkleding als vrijetijdskleding. Hoe leuk is het dat alle leden van de vereniging een jas of polo kunnen dragen met het logo van de vereniging. Niet alleen voor op stal maar ook op wedstrijden! Denk ook aan leuke bodywarmers met het manege logo om te dragen op stal of clubkleding waar je zelfs wedstrijden in mag rijden! Als je veel buiten bent is een pet natuurlijk ook erg fijn.

Wij bedrukken naast kleding ook tassen en andere accessoires. Wat dacht je van een mooie (poets) tas voor op stal met naam van de eigenaar of per paard/pony een tas met eigen borstels en/ of beenbeschermers.


En vergeet jullie personeel en vrijwilligers niet. Wij leveren bedrukte werkkleding zodat jullie personeel voor iedereen herkenbaar is en waar ze comfortabel in kunnen werken.

Neem even een kijkje in onze catalogus voor mooie polo’s,voor fijne jassen en bodywarmers of voor petten en tassen of ontwerp gelijk jouw hoodie, polo of shirt!Inspiratie nodig? Bekijk dan hier onze leuke en grappige paarden designs die wij zelf ontworpen hebben.


Eigen textiel bedrukken

Het bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en/of bedrukt aan jullie levert? Maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen van het paard erbij gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien u graag keer op keer terug bij ons. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor u op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Of wil je direct een order plaatsen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.