Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedrukte kleding voor je korfbalvereniging

Al 10 jaar levert Tshirtdeal de beste kwaliteit kleding en bedrukking voor diverse sport verenigingen. Wij leveren aan amateurploegen tot aan professionele clubs. Iedereen is welkom bij Tshirtdeal! Opzoek naar betaalbare en kwalitatief goede bedrukte kleding voor jullie korfbalvereniging? Kijk dan niet verder!

Gepersonaliseerde korfbalkleding

Voor jullie korfbal vereniging kunnen jullie denken aan shorts/skorts of sportshirts met het clublogo. Uiteraard kunnen wij hier ook nummers en namen op drukken voor de wedstrijden. Tijdens de wedstrijd staan de supporters jullie aan te moedigen in hun eigen clubshirts! Na de training of wedstrijd trek je een heerlijk warme hoodie aan met je clublogo. In de kantine staan de medewerkers/ vrijwilligers te werken in een mooie gepersonaliseerde polo.


Wij van Tshirtdeal vinden klanttevredenheid zeer belangrijk! Wij denken dan ook graag mee met de klant en kiezen uit onze diverse druktechnieken waarmee jullie het ontwerp het mooiste gedrukt kan worden. Ook kunnen wij kosteloos eventuele aanpassingen maken aan jullie logo of ontwerp waardoor deze nog mooier wordt.

Eigen textiel

Bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Wij vinden het belangrijk dat jullie keer op keer bij ons terugkomen en daarom zetten wij graag een extra stapje om te zorgen dat jullie echt tevreden zijn. Wij vinden het plaatsen van een bestelling wel altijd een vrije keuze dus daarom werken wij niet met contracten.

Door op de onderstreepte blauwe woorden te klikken kom je gelijk de pagina van dit item op onze website!

Sportaccessoires bedrukken voor je sportclub

Ook kunnen wij diverse andere items drukken denk daarbij aan ballen, tassen, handdoeken of mokken Op onze website vinden jullie ons al zeer ruime standaard assortiment. Mocht er toch net niet bij zitten wat jullie zoeken dan kunnen wij nog veel meer items voor jullie bestellen. Hiervoor kunnen jullie altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie interesse in een of meerdere items van onze website of catalogus neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. Jullie krijgen dan een vaste accountmanager toegewezen welke een mooie persoonlijke offerte voor jullie zal opmaken. Bij afnames vanaf 25 items kan jullie contactpersoon zelfs een mooie groepskorting berekenen.Omdat jullie altijd contact hebben met dezelfde persoon is ook een een nabestelling vanaf 1 item een piece of cake. Jullie accountmanager weet namelijk precies wat jullie willen.

Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail of bel ons: 0180-721629. Wij zijn ook te bereiken via Facebook, Live chat en WhatsApp.