Wist jij dat we ook kleding borduren?
Bekijk alle deals en start met ontwerpen!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken voor je tennisvereniging

Game.. Set ...Match! Hier vinden jullie de mooiste bedrukte kleding voor jullie tennisvereniging!

Bij Tshirtdeal kunt u terecht voor de beste kwaliteit sport- en vrijetijdskleding. Ook bedrukken wij accessoires als tassen, handdoeken of mokken.Gepersonaliseerde tenniskleding

Wij bedrukken sportkleding als sport shirts/polo’s en lange en korte sportbroeken. Hier kan naar hartenlust in getraind en gespeeld worden. Ook voor buiten de training hebben wij kleding, denk hierbij aan een lekkere warme hoodie of sweater. Wat dacht je van een fijne polo met het clublogo voor de medewerkers van de vereniging? De mogelijkheden zijn eindeloos!


Textiel bedrukken per stuk of juiste in grote oplages

Bij Tshirtdeal kunt u grote oplages maar ook al vanaf 1 item bestellen. Bij orders vanaf 25 stuks maken wij graag een persoonlijke offerte voor u op. Hebben jullie interesse in een of meerdere items van onze website of catalogus, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Jullie krijgen een vaste accountmanager aangewezen die voor jullie een mooie offerte opmaakt en misschien zelfs wel een mooie korting kan berekenen. Een nabestelling voor 1 nieuw clublid is zo geplaatst via jullie contactpersoon.

Advies op maat

Tshirtdeal levert al 10 jaar kwaliteit aan diverse sportclubs, van amateurverenigingen tot professionele clubs! Wij vinden het belangrijk dat jullie een optimaal resultaat in handen krijgen. Wij denken dan ook ook echt mee met onze klanten. Wij adviseren/kiezen welke druktechniek het mooiste resultaat zal geven voor uw order en maken waar nodig aanpassingen aan jullie logo. Dit alles zit in onze zeer scherpe prijs inbegrepen! Wij werken niet met contracten omdat wij vinden dat iedereen vrij mag zijn in de keuze om een nieuwe bestelling te plaatsen.

Eigen textiel

Hebben jullie eigen kleding of ander textiel? Uiteraard kunnen wij dit ook gewoon voor jullie bedrukken! Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en of bedrukt en wel aan jullie levert maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Of wil je direct een order plaatsen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.