Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken voor je zwemclub

Goedkoop kleding voor jullie zwemsportvereniging laten bedrukken? Wij bedrukken betaalbare en kwalitatief goede sportkleding voor jouw club.

Al 10 jaar levert Tshirtdeal de beste kwaliteit bedrukt textiel. Wij leveren aan diverse sport verenigingen, van amateurploegen tot professionele sportclubs. Omdat bij tshirtdeal al vanaf 1 item besteld kan worden is mooi bedrukt textiel voor iedereen binnen handbereik.

Denk voor jouw zwemclub aan een mooi trainingspak om over je zwemkleding aan te trekken voor- en na de training en wedstrijd.


Naast kleding voor de zwemmers, kun je natuurlijk ook denken aan matching kleding voor de supporters, trainers of andere medewerkers in het zwembad. Denk bijvoorbeeld aan een polo of shirt.

Eigen textiel bedrukken

Het bedrukken van eigen textiel is uiteraard ook mogelijk bij Tshirtdeal. Of hebben jullie bijvoorbeeld een vaste leverancier die jullie logo geborduurd en/of bedrukt aan jullie levert? Maar willen jullie nog sponsoren, rugnummers, namen of iets anders erbij gedrukt hebben? Dan kan dit natuurlijk ook!

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien u graag keer op keer terug bij ons. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Sportaccessoires bedrukken voor je zwemclub

Wij drukken naast sport- en vrijetijdskleding ook diverse andere items. Denk hierbij aan tassen of mokkenMaar ook aan handdoeken voor na het zwemmen of als kampioenshanddoek!

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Of wil je direct een order plaatsen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.