Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De allerleukste cadeautjes voor een Babyshower/ Geboorte / Kraamvisite

Binnenkort een kleintje op komst, of ben je op zoek naar een onwijs leuk cadeau voor de babyshower of kraamvisite? Dan zit je goed bij Tshirtdeal!

Bij ons kun je al vanaf 1 item een super leuk baby tshirt met tekst laten bedrukken.Voor de allerkleinsten hebben wij heel veel leuke en schattige baby items! Verras de aanstaande/kersverse ouders met bijvoorbeeld een rompertje met de naam of een zelf ontworpen happy horse knuffel voor de kleine!

Wij hebben al een aantal super leuke ontwerpen gemaakt op baby tshirts en rompertjes, maar je kunt natuurlijk ook je eigen ontwerp maken!

Maak je ontwerp en laat een baby shirt met tekst bedrukken. Of wat dacht je van een schattig vest of een mutsje helemaal naar jouw smaak! Uiteraard kunnen wij ook slabbetjes bedrukken met een leuke tekst of afbeelding.

Liever iets anders? Wij borduren de allerliefste en allerzachtste knuffels! Bij ons kun je je eigen knuffel ontwerpen.Happy Horse is dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. In kleur, karakter en uitstraling onderscheiden de knuffels zich stuk voor stuk van hun soortgenoten. Met een groot gevoel voor humor en voor trends in kleuren, materialen en dessins.


De Rabbit Richie of de Rabbit Reece hebben wij in verschillende kleuren en maten die wij leveren met geborduurde tekst. De kleinste knuffel is al 28 cm groot en de grootste knuffel die wij hebben is maar liefst 58 cm!

Je hebt al een Happy Horse Rabbit Richie knuffeldoekje voor slechts €10,- inclusief het borduren van een naam/ geboortedatum. Laat snel een Happy Horse borduren bij Tshirtdeal!

Liever een leuke tas ,handdoek, mok of een kussen met je eigen ontwerp als origineel cadeau? Het kan allemaal bij Tshirtdeal!

Naast het standaard assortiment dat je op onze website kunt vinden, bieden wij een veel uitgebreider assortiment aan in onze online catalogus.

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.