De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Jouw eigen ontworpen foute kersttrui!

De leukste (en meest foute) kerst shirts en truien vind je bij Tshirtdeal! Maar ook voor oud en nieuw hebben wij de leukste ontwerpen. Naast shirts en sweaters met grappige teksten hebben wij ook kerst sokken en kerst mutsen, welke je met een tekst of een logo kunt laten bedrukken en zelfs een echte echt kerstman shirt en sweater. Uiteraard kan het OLIEBOL shirt niet missen op oudjaarsavond.


Bekijk hier al onze onwijs gave kerst ontwerpen!

Merry Christmas! Wil je liever zelf iets ontwerpen?

Maak snel een ontwerp en laat een shirt bedrukken met jouw ontwerp! Denk ook eens aan een mooie polo, een petje of hoodie! Kies jouw textiel om te ontwerpen en bedrukken!

Liever tassen, handdoeken of mokken met je eigen ontwerp? Het is allemaal mogelijk bij Tshirtdeal!

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.