Vanaf 14 okt. kunt u bij het afronden van de bestelling niet meer voor de optie: “Ophalen” kiezen vanwege de aangescherpte Corona-maatregelen.
Heeft u eerder een order geplaatst en hierbij gekozen voor ophalen is dit nog wel mogelijk. Wij verzoeken u dan wel een mondkapje te dragen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629

Jouw eigen ontworpen foute kersttrui !


De leukste ( en foutste) kerst shirts en truien vind je bij Tshirtdeal! Maar ook voor oud en nieuw hebben wij de leukste ontwerpen

Naast shirts en sweaters met grappige teksten hebben wij ook kerst sokken en kerst mutsen welke je met een tekst of een logo kunt laten bedrukken en zelfs een echte echt kerstman shirt en sweater. Uiteraard kan het OLIEBOL shirt niet missen oudjaarsavond.


Bekijk hier al onze onwijs gave kerst ontwerpen!


Merry Christmas!

Wil je liever zelf iets ontwerpen?

Maak snel een ontwerp en laat een shirt bedrukken met jouw ontwerp!

Denk ook eens aan een mooie polo, een petje of hoodie ! Kies jouw textiel om te ontwerpen en bedrukken!

Liever tassen, handdoeken of mokken met je eigen ontwerp? Het is allemaal mogelijk bij Tshirtdeal!


Naast het standaard assortiment dat je op onze website kunt vinden, bieden wij een veel uitgebreider assortiment aan in onze online catalogus.


Klik hier om de online catalogus te bekijken.

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.