Let op: Door de aangescherpte maatregelen sluiten wij om 17:00 uur.
Vrijdag 3 dec. zijn wij gesloten i.v.m. een uitje. Deze dag wordt niet meegerekend als werkdag. Houd hier dus rekening mee bij de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

De opzoek naar een outfit voor jouw schoolfeest/eindejaarsfeest?

Heb je binnenkort een schoolfeest of eindejaarsfeest en wil je shinen in je custom made shirt? Zoek dan niet verder en bestel snel je bedrukte t shirt bij Tshirtdeal!

Maak je outfit compleet met bedrukte gadgets! Denk hierbij aan zweetbandjes, stropdassen of petten.

Maak snel een ontwerp en laat een shirt bedrukken met jouw ontwerp. Of een mooie bedrukte trui met een grappige tekst.Denk ook eens aan een mooie polo of hoodie! Kies jouw textiel om te ontwerpen en bedrukken!

Liever een leuke tas ,handdoek, mok of een kussen met je eigen ontwerp als aandenken aan deze fantastische avond ? Het is allemaal mogelijk bij Tshirtdeal!

Naast het standaard assortiment dat je op onze website kunt vinden, bieden wij een veel uitgebreider assortiment aan in onze online catalogus.

Klik hier om de online catalogus te bekijken.

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.