Let op: Donderdag 26 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag. Deze dag wordt niet meegerekend in de levertijd van je order!
Vaderdag orders die vóór 13 juni zijn besteld zijn vóór Vaderdag in huis. Even geen geld? Betaal nu met AfterPay!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629

Leuke items laten bedrukken voor Sinterklaas

Vanaf half november tot 6 december komt onze goedheiligman weer in Nederland en België.Voor alle (hulp) sinterklazen en pieten drukken wij de leukste items! Denk eens aan een shirt, een bedrukte trui of een echte pietenmuts met de naam van jouw kleine hulp pietje of sint.

Superleuk voor bij de intocht of uiteraard tijdens pakjesavond!

Kijk hier voor de leukste sinterklaas ontwerpen!Wil je liever zelf iets ontwerpen?

Maak snel een ontwerp en laat een shirt bedrukken met jouw ontwerp! Denk ook eens aan een mooie polo, rompertje of hoodie! Kies jouw textiel om te ontwerpen en bedrukken met een leuke tekst voor Sint en Piet!

Liever tassen, handdoeken of mokken met je eigen ontwerp? Het is allemaal mogelijk bij Tshirtdeal!

Kijk je al verder dan sinterklaas? Bekijk hier de items voor kerstmis

Naast het standaard assortiment dat je op onze website kunt vinden, bieden wij een veel uitgebreider assortiment aan in onze online catalogus.

Klik hier om de online catalogus te bekijken.

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.