Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedrukte truien voor op Wintersport

Ga jij dit jaar op wintersport en wil jij in stijl de berg al sliden?

Wij hebben de leukste en grappigste wintersport trui ontwerpen voor in de sneeuw! Ook tijdens de après ski steel jij met deze items de show! Op onze website vind je onze ontwerpen.

Kijk hier voor een hoodie of sweater met grappige tekst!

Bekijk hier onze hele wintersport collectie!

Wil je liever zelf iets ontwerpen?

Ontwerp snel je eigen wintersport trui met leuke tekst. Denk eens aan een sweater, muts of hoodie met je zelf bedachte ontwerp! Neem je ski spullen mee in deze handige trolley met je eigen ontwerp! Het is allemaal mogelijk bij Tshirtdeal!

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.