Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Leuke cadeaus voor het halen van je Zwemdiploma

Een zwemdiploma halen is een belangrijke mijlpaal! Bij deze prestatie hoort natuurlijk een mooi presentje!

Wat dacht je van een mooie gepersonaliseerde handdoek of een tas speciaal voor de zwemspullen? Want ook bij het behalen van de volgende diploma wil je goed voor de dag komen! Wij hebben handdoeken in veel verschillende kleuren en maten. Daarnaast kun je bij ons al vanaf 1 item bestellen

Wil je liever zelf iets ontwerpen?
Maak snel een ontwerp en laat een shirt bedrukken met jouw ontwerp. Of een mooie bedrukte trui met een grappige tekst. Denk ook eens aan een mooie polo, een petje of hoodie! Kies jouw textiel om te ontwerpen en bedrukken!

Liever tassen, handdoeken, mokken met je eigen ontwerp? Het is allemaal mogelijk bij Tshirtdeal!Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail of bel ons via 0180-200044. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.