Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken Delft

Wil jij kleding ontwerpen en bedrukken in Delft? Dan is Tshirtdeal de textieldrukkerij die je zoekt!

Wij beschikken over een ruim assortiment aan textiel en andere items om te ontwerpen en te bedrukken. Ook voor onze klanten in Delft bedrukken wij regelmatig items. Dus ben jij op zoek naar een hoodie, T-shirt, sportshirt of ander item om te bedrukken? Wij helpen je graag verder. 

Mooi bedrukt textiel is bij ons voor iedereen binnen handbereik. Bij ons kan je namelijk al een bestelling plaatsen van 1 item. 

Hierom kies je voor Tshirtdeal

✔ Zeer uitgebreid assortiment
✔ Altijd scherp geprijsd
✔ Snelle service
✔ Advies op maat
Per stuk bedrukken of juist grote oplages
Al meer dan 10 jaar ervaring

Wij zijn gevestigd in Ridderkerk, maar leveren in heel Nederland tegen voordelige tarieven. Voor mensen uit de regio van Delft zijn wij dus de geschikte textieldrukkerij. Bekijk op onze website het uitgebreide assortiment dat wij voor jou hebben. Voor iedereen zit er wel iets passends tussen. Online kan je gemakkelijk je item ontwerpen en bestellen. Wil je liever langskomen in de showroom? Dat is geen probleem. Wij verwelkomen je graag in Ridderkerk. Mocht je vragen hebben kan je contact met ons opnemen via de mail

Onze scherpste aanbiedingen

Uniseks Tshirt €8

Uniseks T-shirt €8,-

Heren polo €11

Heren polo €11,-

Uniseks hoodie €18,-

Uniseks hoodie €18,-

Sweater €16

Uniseks sweater €16,-

Dames T-shirt €7,-

Dames T-shirt €8,-

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons via 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.