De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken Drenthe

Woonachting in de provincie Drenthe en op zoek naar kleding om te ontwerpen en te bedrukken? Dan helpen wij je graag verder!

We hebben een breed assortiment met o.a. bedrijfskleding, sportkleding en kleding voor particulieren om te bedrukken. Velen klanten uit de provincie Drenthe zijn je al voor geweest! 

Bij ons is het al mogelijk om een bestelling te plaatsen van 1 item. Hierdoor maken wij bedrukt textiel voor iedereen toegankelijk. Waar wacht je nog op?

Hierom kies je voor Tshirtdeal

✔ Zeer uitgebreid assortiment
✔ Altijd scherp geprijsd
✔ Snelle service
✔ Advies op maat
Per stuk bedrukken of juist grote oplages
Al meer dan 10 jaar ervaring

Een item ontwerpen kan bij ons snel en gemakkelijk online. Bekijk onze website voor het gehele assortiment uit items waaruit je kan kiezen. Zo kan je het bestelproces helemaal zelf online voltooien. In onze showroom in Ridderkerk staan we je ook graag te hulp. Kom je er met het ontwerpen niet helemaal uit? Onze medewerker helpen je met ontwerpen en andere zaken graag verder. Neem contact op via de mail.

Onze scherpste aanbiedingen

Uniseks Tshirt €8

Uniseks T-shirt €8,-

Heren polo €11

Heren polo €11,-

Uniseks hoodie €17,-

Uniseks hoodie €18,-

Sweater €16

Uniseks sweater €16,-

Dames T-shirt €8,-

Dames T-shirt €8,-

Wij kunnen naast ons standaard assortiment nog veel meer items voor je bestellen.
Kan je op de website niet helemaal vinden wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op!

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons via 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.