Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken Gent

Kom jij uit Gent en ben je op zoek naar een textieldrukkerij? Bij ons kan je textiel ontwerpen en bedrukken tegen goede tarieven. 

Wij zijn niet gevestigd in België, maar wij bedrukken wel veel items voor klanten uit Gent. Hierbij kan je denken aan bedrukte sweaters, hoodies, T-shirts en nog veel meer. 

Je kunt bij ons al een bestelling plaatsen vanaf 1 item. Bedrukt textiel is zo voor iedereen toegankelijk. Zelfs als je uit Gent komt helpen we je graag verder!

Hierom kies je voor Tshirtdeal

✔ Zeer uitgebreid assortiment
✔ Altijd scherp geprijsd
✔ Snelle service
✔ Advies op maat
Per stuk bedrukken of juist grote oplages
Al meer dan 10 jaar ervaring

Door heel België leveren wij tegen zeer voordelige prijzen. Je hoeft dus niet verder te zoeken naar een geschikte textieldrukkerij in de regio van Gent. Bekijk onze website voor het ruime assortiment en ontwerp snel en gemakkelijk een item. Nadat je bestelling is geplaats zorgen wij ervoor dat het kwalitatief goed bedrukt zal worden. Mocht je hulp nodig hebben bij het ontwerpen of bestellen van je items? Onze medewerkers zijn te bereiken via de mail zei helpen je graag verder.

Onze scherpste aanbiedingen

Uniseks Tshirt €8

Uniseks T-shirt €8,-

Heren polo €11

Heren polo €11,-

Uniseks hoodie €18,-

Uniseks hoodie €18,-

Sweater €16

Uniseks sweater €16,-

Dames T-shirt €8,-

Dames T-shirt €8,-

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons via 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.