Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken Oostende

Wij bedrukken textiel voor onze klanten uit Oostende! Dus kom jij uit de regio van Oostende en ben je op zoek naar textiel om te ontwerpen en te bedrukken? Dan helpen wij je graag verder!

Ondanks dat wij in Nederland zijn gevestigd hebben wij veel klanten die uit België komen. We bedrukken textiel en allerlei andere items. Zo kan je denken aan een sportshirt, polo, T-shirt en nog veel meer. 

Wij bedrukken al vanaf 1 item. Wanneer je maar 1 item wilt bestellen is dat dus geen probleem. Zo kan iedereen bij ons een bestelling plaatsen. 

Hierom kies je voor Tshirtdeal

✔ Zeer uitgebreid assortiment
✔ Altijd scherp geprijsd
✔ Snelle service
✔ Advies op maat
Per stuk bedrukken of juist grote oplages
Al meer dan 10 jaar ervaring

Naast Nederland leveren wij ook in België tegen voordelige tarieven, dus ook in de regio van Oostende. We beschikken over een ruim assortiment aan textiel waaruit je kan kiezen. Zoek dus niet verder en bekijk onze items op de website. Je kan hier zelf je gekozen item ontwerpen en bestellen. Wij zorgen ervoor dat dit vervolgens netjes bedrukt zal worden. Hulp nodig? Neem dan contact op met onze medewerkers van de support afdeling. Zij helpen je graag verder via de mail.

Onze scherpste aanbiedingen

Uniseks Tshirt €8

Uniseks T-shirt €8,-

Heren polo €11

Heren polo €11,-

Uniseks hoodie €18,-

Uniseks hoodie €18,-

Sweater €16

Uniseks sweater €16,-

Dames T-shirt €8,-

Dames T-shirt €8,-

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons via 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.