Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Kleding bedrukken Zeeland

Woonachtig in de provincie Zeeland en op zoek naar textiel om te ontwerpen en te bedrukken? Dan helpen wij je graag verder!

Wij beschikken over een ruim assortiment aan textiel en allerlei andere items die je kan laten bedrukken en borduren. Denk hierbij aan petjes, mutsen, kleding voor particulieren en nog veel meer. Bij ons is alles mogelijk!

Heb je een hele grote oplage of juist een bestelling van 1 item? Wij nemen alles in behandelingen en zorgen dat het netjes bedrukt zal worden. 

Hierom kies je voor Tshirtdeal

✔ Zeer uitgebreid assortiment
✔ Altijd scherp geprijsd
✔ Snelle service
✔ Advies op maat
Per stuk bedrukken of juist grote oplages
Al meer dan 10 jaar ervaring

In alle provincies leveren wij tegen zeer voordelige prijzen, dus ook in Zeeland. Kom bij ons langs in de showroom om een order te plaatsen of advies te krijgen. Wij zijn te vinden in Ridderkerk. Mocht je het gehele aankoopproces online willen voltooien kan dat ook. Bekijk ons ruime aanbod op de website en bestel je order snel en gemakkelijk. Bij vragen kan je contact opnemen met de support afdeling via de mail.

Onze scherpste aanbiedingen

Uniseks Tshirt €8

Uniseks T-shirt €8,-

Heren polo €11

Heren polo €11,-

Uniseks hoodie €18,-

Uniseks hoodie €18,-

Sweater €16

Uniseks sweater €16,-

Dames T-shirt €8,-

Dames T-shirt €8,-

Wij kunnen naast ons standaard assortiment nog veel meer items voor je bestellen.
Kan je op de website niet helemaal vinden wat je zoekt? Neem dan even contact met ons op!

Jullie kunnen onze verkoopafdeling bereiken via de e-mail. Neem voor vragen gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons via 0180-721629. Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.