Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Ballonnen

Verstuur een ballon naar de ontvanger en verras iemand!

Voor welke gelegenheid zoek jij een leuke ballon?

Helium ballon Hart met eigen tekst  Gevulde cadeau ballon blauwe met Happy Horse knuffel 

Helium ballonnen en gevulde ballonnen

Ons assortiment aan ballonnen is onderverdeeld in helium ballonnen en gevulde ballonnen. De helium ballonnen zijn er voor allerlei verschillende gelegenheden, zoals een verjaardag, geboorte en Valentijn. Kies een leuk standaard ontwerp of ontwerp zelf een ballon met je eigen tekst. Je kan kiezen voor een gevulde ballon. In de gevulde ballon zit een leuke Happy Horse knuffel die je ook nog eens kan gratis kan laten borduren met een naam. 

Ballon verzenden in feestelijke verzenddoos

Alle ballonnen verzenden wij in een feestelijke verzenddoos. Bij het openen van de doos zal de helium ballon uit de doos vliegen. Dit zorgt voor een super leuk verrassingseffect. Je kan zelf de datum kiezen wanneer de ballon geleverd moet worden bij de ontvanger! Ideaal om te bezorgen op de dag dat iemand jarig is of op bijvoorbeeld Moederdag of Vaderdag!

Zweefgarantie helium ballonnen

Bij onze helium ballonnen bieden wij ook zweefgarantie aan. De zweefgarantie voor een helium is minimaal 5 dagen. Normaal gesproken blijft een ballon vele malen langer zweven. Hoelang de ballon zweeft is echter wel afhankelijk van de luchtvochtigheid en warmte in de kamer. Zo zal een ballon in een warme kamer eerder zakken dan bij koelere kamer. Mocht de ballon binnen 5 dagen zijn gaan zakken dan kan je geld terug krijgen of een nieuwe ballon krijgen.