De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Geboorte ballonnen

Super leuke ballonnen om te geven bij een geboorte!

Of het nou bij een babyshower, gender reveal party of als kraam cadeaus is. Een geboorte ballon is altijd leuk om te geven als cadeau! Wij hebben een ruim assortiment aan helium ballonnen en gevulde ballonnen voor zowel jongens als meisjes om te geven bij een geboorte!

Helium ballonnen voor een geboorte

Zo hebben wij onder andere verschillende helium geboorte ballonnen met een standaard ontwerp voor jongens en meisjes in verschillende vormen. Voor een rond ontwerp met standaard opdruk is de 'Hello baby' ballon of 'It's a girl' ballon super leuk. Maar naast ronde ballonnen kan je ook kiezen voor een ballon in de vorm van een fles. Deze fles ballon is er in een jongens en meisjes variant in de kleuren roze en blauw!

'Hello baby' ballon rond'It's a boy' fles ballon'It's a girl' ballon rond

Trosje geboorte ballonnen

Naast de losse geboorte ballonnen hebben wij ook trosjes met geboorte ballonnen. Voor een gender reveal party hebben wij een leuk trosje ballonnen met 'He or she?'! Super leuk als cadeau of als decoratie bij de bekendmaking van het geslacht van de baby. Is het een meisje geworden? Geef dan het trosje ballonnen met 'It's a girl' in de vorm van een fles. Een trosje ballonnen bestaat uit 5 latex ballonnen met daarboven nog een topper!

Trosje helium ballonnen 'He or She?'   Trosje helium ballonnen 'It's a girl'

Gevulde geboorte ballon met knuffel

Wil je echt uitpakken met een geboorte cadeau? Ga dan voor een gevulde cadeau ballon! In de gevulde ballonnen zit een knuffel van Happy Horse die je gratis kan laten borduren met de naam of geboortedatum van de baby! Weet je nog niet wat het geslacht is? Dan is de gevulde ballon met Happy Horse gender reveal het ideale cadeau! Voor de knuffel in deze ballon kan je kiezen uit 10 verschillende kleuren. Als het een jongen is geworden is de gevulde cadeau ballon blauw geschikt. De grote ballon heeft de tekst 'It's a boy' en is gevuld met een blauwe Happy Horse knuffel. De meisjes kunnen we natuurlijk niet achterlaten. Voor de meisjes hebben we een roze gevulde cadeau ballon met een roze Happy Horse knuffel!

Gevulde cadeau ballon blauwe met Happy Horse knuffelGevulde cadeau ballon met Happy Horse Gender revealGevulde cadeau ballon roze met Happy Horse knuffel

Wij hebben nog veel meer geboorte ballonnen!
Bekijk hier alle geboorte ballonnen!