Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Verjaardag ballonnen

Maak het feest compleet met een verjaardag ballon!

Bij een verjaardag hoort een origineel cadeau, maar je weet de laatste tijd niet meer wat je moet geven na al die verjaardagen! Met onze verjaardag ballonnen hebben wij het verjaardag cadeau dat jij zoekt! Wij hebben een ruim assortiment aan verjaardag ballonnen met leuke ontwerpen voor volwassenen, maar ook voor kinderen! 

Helium ballon als verjaardagscadeau

Ben je op zoek naar een leuk, maar ook grappige verjaardag ballon? Ga dan voor de 'Happy Birthday dick head' ballon rond! Leuk om te geven aan je vriend of vriendin om hem of haar op een grappige wijze te feliciteren. Naast deze grappige ballon kan je ook de 'Happy Birthday' ballon rond met pastel kleuren geven aan een vrouw. Deze ballon heef super mooie pastel kleuren met daarop gouden tekst en versiersels. Als je iemand echt jarig wilt laten voelen is de 'Happy Birthday' ballon rond met kaarsjes de ideale ballon. Op deze ballon staan kaarsjes met versiersels. Dit geeft de jarige echt het gevoel dat hij of zij jarig is! Als laatst kan je ook kiezen voor een trosje Happy Birthday ballonnen. Het trosje bestaat uit 5 latex ballonnen met daarboven een Happy Birthday ballon als topper. Vanwege de grootte kan een trosje alleen opgehaald bij ons op locatie in Ridderkerk!

'Happy birthday dick head' ballon rond  'Happy birthday' ballon rond pastel

Verjaardag ballonnen voor kinderen

Speciaal voor kinderen hebben wij ook super leuke verjaardag ballonnen! Bij het openen van de doos zal de ballon uit de doos vliegen. De kinderen zullen hier gegarandeerd enthousiast en blij van worden. Is het kind helemaal gek van Paw Patrol? Dan hebben wij de ideale verjaardag ballon voor hem of haar. Op de 'Happy Birthday' ballon vierkant kids staan de figuren van Paw Patrol afgebeeld! Is het kind helemaal dol op dieren, dan is de ronde 'Happy Birthday' jungle ballon rond super leuk!

'Happy birthday' ballon vierkant kids  'Happy birthday' ballon rond jungle

Maak je verjaardagscadeau af

Maak je verjaardag cadeau helemaal af met een kaartje. Een kaartje kan je voor maar 1 euro extra toevoegen in de winkelmand. Schrijf een leuke boodschap en verstuur naar de ontvanger of geef het zelf op de verjaardag zelf.

Meer verjaardag ballonnen zien?
Bekijk dan hier al onze verjaardag ballonnen!