Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Beterschap blikken

Breng een lach iemand zijn gezicht in moeilijke tijden met een beterschap blik!

Met het geven van een beterschap blik wens je iemand op een super leuke manier beterschap en steek je hem of haar een hart onder de riem! Of je nou voor een beterschap blik met snoep of knuffelbeertje gaat. De persoon voor wie het is zal gegarandeerd blij zijn met het cadeau!

Vrolijk iemand op met een beterschap snoepblik

In moeilijke tijden is het extra leuk om iemand op te vrolijken! Dat kan heel goed met het 'Luiaard' snoepbik! Op dit blik staat een luiaard met de tekst Ik hoop dat je snel weer de oude bent! Zo wens je iemand op een leuke en grappige manier beterschap. Liever een andere variant? Bekijk dan eens het snoepblik 'Get well zoen'! Bij alle snoepblikken kan je zelf de snoepvulling kiezen. Ga jij voor dropjes, winegums of hartjes als vulling?

Snoepblik 'Luiaard'  Snoepblik 'Get well zoen'

Beterschap blik gevuld met knuffelbeertje

Naast snoepblikken hebben wij ook beterschap blikken met een super schattig knuffelbeertje erin. Bij het beterschap blik met knuffelbeertje kan je kiezen uit 5 verschillende ontwerpen. Laat weten dat je er voor iemand bent met het ontwerp met I'll be ther for you of wens hem of haar beterschap met een gett well soon ontwerp.

'Get well soon' blik met knuffelbeertje  'I'll be there for you' blik met knuffelbeertje

Beterschapskaart met eigen boodschap

Om je gewenste beterschap blik helemaal af te maken is het leuk om er een kaartje aan toe te voegen. Denk aan een kaartje met Veel beterschap gewenst! of Een glimlach begint met dit kaartje! Op de kaartjes kan je een zelf geschreven boodschap toevoegen. Zo maak je je beterschap blik dus helemaal af!

Wil je al onze beterschap blikken bekijken?
Klik dan hier en bekijk alle beterschap blikken!