De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Geboorte blikken

Geef een geboorte blik als kraam cadeau voor een jongen of meisjes!

Deze bijzondere gelegenheid kan je niet zomaar voorbij laten gaan. Wanneer iemand zwanger is of al is bevallen is het super leuk om een geboorte cadeau te geven. Een geboorte blik is een ideaal cadeau om te geven! Wij hebben een ruim assortiment aan geboorte blikken met snoep, een knuffelbeertje of een Happy Horse tuttle!

Kraam cadeau met Happy Horse tuttle

Een knuffeldoekje als kraam cadeau is al heel leuk, maar wij maken het persoonlijk door het knuffeldoekje te borduren met de naam of geboortedatum van de baby! Om het nog leuker te maken zal het knuffeldoekje in een blikje met speciaal ontwerp verzonden worden. Is er een jongen geboren? Ga dan voor het 'It's a boy blue' blik met Happy Horse tuttle! Bij een jongen is het leuk om te kiezen voor een blauwe knuffel. Ben je op zoek naar een geboorte blik voor een meisje? Dan is een roze Happy Horse knuffel in een 'It's a girl' blik super leuk om te geven! Zo geef je een origineel en gepersonaliseerd kraam cadeau!

Blik 'it's a boy blue' gevuld met Happy Horse Tuttle geborduurd  Blik 'it's a girl' gevuld met Happy Horse Tuttle geborduurd

Lekker babyshower cadeau

Liever heel wat anders dan een Happy Horse tuttle in een geboorte blik? Dan kan je ook een geboorte blik met snoep kiezen! Speciaal voor een babyshower hebben wij leuke ontwerpen die je kan personaliseren met een leuke foto. Wat dacht je van het snoepblik 'babyshower met foto'. Voeg een leuke foto toe van bijvoorbeeld de aanstaande vader en moeder en upload hem in het ontwerp. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een standaard ontwerp te kiezen. Vul het snoepblik 'It's a little prince' met je favoriete snoep en geef als kraam cadeau!

Snoepblik 'babyshower met foto'  Snoepblik 'It's a little prince'

Knuffelbeer in geboorte blik

Naast geboorte blikken met snoep en een Happy Horse knuffel hebben we ook nog geboorte blikken met een knuffelbeertje! Een knuffelbeertje valt altijd in de smaak bij baby's die net zijn geboren. Ze kunnen er namelijk heerlijk mee knuffelen. Wij hebben super leuke geboorte blikken met knuffelbeertje voor jongens. Kies je favoriete ontwerp en geef cadeau. Is er een meisje geboren? Ga dan voor de geboorte blikken met knuffelbeertje voor meisjes!

Diverse 'Geboorte Blikken gevuld met Knuffelbeertje' (meisje)  Diverse 'Geboorte Blikken gevuld met Knuffelbeertje' (jongen)

Benieuwd naar alle geboorte blikjes?
Bekijk dan het gehele assortiment aan geboorte blikken!