Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Verjaardag blikken

Feliciteer de jarige met een verjaardag blik!

Je weet ondertussen niet meer wat je moet geven als verjaardagscadeau, maar wij hebben de oplossing. Namelijk een verjaardag blik! Deze super leuke blikken zijn gevuld met snoep of een knuffelbeertje. Het blikje kan je laten bedrukken met een leuk ontwerp met daarin je eigen tekst en/of een foto. Zo creëer je een persoonlijk en uniek verjaardagscadeau!

Een lekker verjaardagscadeau

Een verjaardag snoepblik valt altijd in de smaak! En al helemaal als je snoepgoed kan kiezen dat de jarige lekker vindt. Ga jij voor winegums, hartjes of dropjes als snoepvulling? Je kan kiezen uit standaard ontwerpen, ontwerpen met eigen tekst en ontwerpen met een eigen foto. Wil je een makkelijk en snel cadeau? Ga dan voor het snoepblik 'Happy Birthday' met gouden ballonnen! Dit blik heeft een standaard ontwerp met feestelijke ballonnen. Om het verjaardagscadeau persoonlijk te maken kan je ook kiezen voor het snoepblik 'Happy Birthday' blauw met eigen tekst. In dit ontwerp kan je zelf een leuke boodschap schrijven aan de jarige. Als laatst kan je ook kiezen voor een snoepblik met foto. Geef aan je vriendin bijvoorbeeld het snoepblik 'Happy Birthday' met roze lijst! In dit ontwerp kan je een leuke foto van jezelf met de jarige toevoegen. Zo maak je je verjaardagscadeau echt uniek!

Snoepblik Happy Birthday Blauw met tekstSnoepblik Happy Birthday Goude BallonnenSnoepblik Happy Birthday Rozen Lijst

Ontwerp je verjaardag blik gevuld met knuffelbeer

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een schattig knuffelbeertje in een verjaardag blik! Wij hebben diverse verjaardag blikken gevuld met een knuffelbeertje. Kies uit 4 verschillende standaard ontwerpen en je hebt een super leuk verjaardagscadeau! Om het nog leuker te maken kan je ook het blik 'Happy Birthday' oranje lijst met eigen foto en knuffel bestellen. In dit ontwerp kan je een eigen foto toevoegen van de jarige of jezelf met de jarig. Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor een kind? Dan is het blik 'Happy Birthday' ster met eigen foto en knuffel super leuk. Je kan zelf een foto uploaden in de ster!

Blik 'Happy Birthday Ster met eigen foto en knuffel'Diverse Verjaardag Blikken gevuld met KnuffelbeertjeBlik 'Happy Birthday Oranje Lijst met eigen foto en knuffel'

Naast de bovenstaande blikken hebben wij er nog veel meer! Bekijk hier alle verjaardag blikken! Om het af te maken kan je ook nog een leuk kaartje toevoegen met een eigen boodschap voordat je gaat afrekenen!