Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 16:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Bedrukte sportkleding voor in de zomer!

10-06-2022
by Bryan Kruithof

De sport seizoenen komen op zijn einde en de zomer staat voor de deur. Met onze bedrukte sportkleding ga je sportief de zomer in en houd je jezelf fit! Wij hebben een ruim assortiment aan sportkleding om te laten bedrukken met een logo, afbeelding of tekst naar keuze. Denk aan sportshirts, sportbroeken en zelfs gehele trainingspakken! In deze blog lees je meer over onze sportkleding om te bedrukken!

Sportshirts bedrukken

Wanneer je in de zomer gaat sporten is een sportshirt ideaal! Wij hebben sportshirts voor heren, dames en kids. De lichtgewicht sportshirts hebben sneldrogende eigenschappen en bieden UV bescherming! Daarnaast zijn ze gemaakt van stretch materiaal, waardoor je comfortabel kan bewegen! Een kinder sportshirt, heren sportshirt of dames sportshirt koop je al inclusief bedrukking vanaf €11,50! Super leuk om te laten bedrukken met je eigen naam of een leuk borstlogo! Start met het ontwerpen van je sportshirt en blijf fit in de zomer!

Sportshirts

Bedrukt sportbroekje

Bij een sportshirt hoort natuurlijk ook een comfortabel broekje om in te sporten. Voor dames en heren hebben wij diverse sportbroekjes om te bedrukken. De dames terry short en heren terry short zijn super comfortabel om in te sporten. Deze broeken zijn te verkrijgen in 3 verschillende kleuren en kan je laten bedrukken met een logo, afbeelding of tekst naar keuze. Naast dat je in de terry shorts kan je sporten kan je het ook nog eens gebruiken als korte joggingsbroek. Ook de korte mesh broek of heren sport short zijn uitermate geschikt om in te sporten. Je scoort al een sportbroekje met bedrukking vanaf €12,95!

Sportkleding ontwerpen

Trainingspak bedrukken

Naast een los sportshirt of sportbroekje kan je ook een geheel bedrukt trainingspak bestellen! Het trainingspak bestaat uit een tracking pants en een tracking vest! Kies uit 5 verschillende kleuren en start met het ontwerpen van je eigen trainingspak. Je kan alle kanten van de trainingsbroek en trainingstop laten bedrukken met je eigen logo of tekst! Een geheel trainingspak met bedrukking scoor je al voor €44,-! Uiteraard kan je er ook voor kiezen om enkel de trainingsbroek of trainingstop met rits te bestellen. Start met het ontwerpen en bestel!

Ons sportkleding assortiment bestaat uit nog veel meer items. Denk aan een sport hoodie of sportieve softshell jas om in te sporten. Bekijk hier al onze sportartikelen om te bedrukken en maak je klaar om fit de zomer in te gaan!