Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

De Black Friday Week is terug bij Tshirtdeal

17-11-2023
by Bryan Kruithof

Het is weer bijna Black Friday! Zoals je van Tshirtdeal gewend bent komen we ook dit jaar weer met te gekke Black Friday Deals. Dit jaar geen dag, maar een hele week! Tijdens de Black Friday Week zijn onze top producten er tegen hele scherpe prijzen. Geen addertjes onder het gras, maar gewoon spot goedkoop. Laat goedkoop kleding bedrukken, scoor een warme muts tegen hele scherpe prijzen of bestel textiel transfers per meter voor maar €12,50. In deze blog lees je alles over onze Black Friday Deals!

Goedkoop kleding bedrukken

Wil jij goedkoop kleding bedrukken? Sla dan slag met onze te gekke Black Friday Deals! Zo kan je o.a. profiteren van een Black Friday T-shirt met één regel tekst of klein logo voor maar €7,-! Ga voor een uniseks shirt, dames shirt of kinder shirt en ontwerp met je bedrijfslogo, eigen naam of iets anders naar wens! Vind je een shirt toch wat te koud met het huidige weer? Dan hebben wij ook nog een Black Friday Hoodie met tekst of logo voor €17,- of een Black Friday Sweater met tekst of logo voor €15,-. Beide zijn te verkrijgen in een uniseks en kinder variant en we bedrukken ze gratis met één regel tekst of een klein logo. Tijdens de Black Friday Week is het ook mogelijk om grote logo’s te bedrukken op kleding tegen hele scherpe prijzen. Op de Black Friday Deals bedrukken wij namelijk al voor €5,- extra een groot logo. Zo kan je super goedkoop kleding laten bedrukken met je eigen ontwerp. Al een leuk ontwerp in gedachte? Start dan snel met ontwerpen en bestel je favoriet Black Friday Deal tot en met 26 november!

Black Friday T-shirt €7,- Black Friday Hoodie €17,- Black Friday Sweater €15,-

Warme muts bedrukken of borduren

Het wordt steeds kouder in ons land. De winter staat voor de deur en dan komt een warme muts of beanie goed van pas. Maar hoe leuk is het om een gepersonaliseerde muts of beanie te hebben voor de koude dagen?! Daarom hebben wij nu de Black Friday Muts en Black Friday Beanie! De muts bedrukken wij gratis met één regel tekst voor maar €9,-. Wil je een logo op de muts? Dan kan dat al voor maar €2,50 extra. Super leuk met je eigen naam of een bedrijfslogo. Naast de muts kan je ook een Holly beanie borduren met één regel tekst voor €9,95! Door de Holly Beanie te borduren krijg je een stoer uiterlijk en hij is nog eens heerlijk warm ook. Voor de kerstdagen hebben wij ook nog een leuk Black Friday Kerstmuts met eigen ontwerp voor €3,50. Leuk voor je familie met een eigen naam of als cadeau aan je personeel met je bedrijfslogo! Voor welke muts ga jij? Bestel snel online!

Black Friday Muts €9,- Black Friday Beanie €9,95 Black Friday Kerstmuts €3,50

Textiel transfers per meter

Heb jij zelf al textiel in huis of ben je een wedeverkoper? Dan kan je bij ons terecht voor DTF Transfers. Met de Black Friday Deal bestel je al één meter aan textiel transfers voor €12,50. Hierbij maakt het niet uit hoeveel logo’s, tekst of afbeeldingen er in een meter zitten, de prijs blijft altijd hetzelfde. Upload een kant en klaar bestand en beste goedkoop je textiel transfers. Wij printen ze met een DTF printer, hierdoor is iedere PMS kleur mogelijk en zijn zelfs de kleinste details zichtbaar. Waar wacht je nog op? Bestel snel één meter aan DTF transfers tegen een hele scherpe prijs tot en met 26 november!