Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

DTF transfers bestellen bij Tshirtdeal!

08-09-2023
by Erwin Sewambar

Wil jij textiel bedrukken, maar beschik je niet over textiel transfers? Niet getreurd! Bij Tshirtdeal kan je gemakkelijk en snel je DTF transfers bestellen! Ideaal als je wedeverkoper bent of als je voor jezelf textiel wilt bedrukken. Je kan een losse textiel transfer bestellen, maar ook een meter aan textieltransfers is mogelijk tegen een hele scherpe prijs. In deze blog lees je meer over de transfers kleding!

Eén meter aan kleding transfers!

Goedkoop een grote oplage aan kleding bedrukken? Bestel dan een meter aan DTF transfers voor maar €15,-! In het .ai werkbestand van 55xm x 100cm kan je zoveel teksten, logo’s en afbeeldingen plaatsen als je zelf wilt. Hierin kan je ook zelf de groottes aanpassen. Past het aantal dat je wilt laten printen niet in één het bestand? Dan kan je bij ‘Aantal’ ook kiezen om het meerdere keren te laten printen. De prijs blijft altijd €15,- per meter. Zo bestel je dus gemakkelijk en snel een meter aan textiel transfers!

Meer weten over het bestel proces?
Bekijk dan onze textiel transfer pagina met uitleg!

DTF transfers per meter

Losse textiel transfers bestellen!

Is een meter aan transfers kleding te veel? Dan kan je ook losse textieltransfers bestellen. Ideaal als je maar een aantal kledingstukken wilt bedrukken. Upload je eigen tekst, logo of afbeelding en betaal per stuk. Let er op dat er maar één tekst, logo of afbeelding in het bestand staat, zodat je achteraf niks extra’s hoeft te betalen. Bestel snel je gewenste textiel transfers!

De prijzen van de losse DTF transfers zijn als volgt: 

Losse textiel transfers

Al onze textiel transfers printen wij met een DTF printer. Hierdoor kunnen wij wit CMYK printen en zijn zelfs de allerkleinste details zichtbaar. Daarnaast kunnen de DTF transfers op elk soort textiel bedrukt worden en heeft het een hoge wasbaarheid! Wanneer je de kleding transfers hebt besteld hoef je ze alleen nog maar te drukken op het gewenste textiel. Hierbij is het belangrijk om gebruik te maken van een transferpers voor het beste resultaat! In de video hieronder kan je zien hoe je de textiel transfers kan bedrukken op het textiel!