Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Gemakkelijk en snel textiel transfers bestellen!

Bij Tshirtdeal kan je heel gemakkelijk textiel transfers bestellen! Of je maar één logo of afbeelding nodig hebt of hele meters aan transfers. Je kan het gemakkelijk en snel bestellen bij ons. Alle textiel transfers leveren wij binnen 24 uur! Zo heb je het snel in huis om te drukken op je eigen textiel. Ideaal als je voor jezelf of klanten textiel wilt bedrukken maar niet beschikt over textiel transfers!

Textiel transfers per meter

Heb je veel textiel transfers nodig om textiel te bedrukken of ben je een wedeverkoper? Ga dan voor textiel transfers per meter. Je betaalt voor één meter aan textiel transfers een vaste prijs van €15,-! Het maakt dus niet uit hoeveel logo's of afbeeldingen je wilt bestellen. Via onze website kan je gemakkelijk een .ai of .eps bestand uploaden. Om het gemakkelijk te maken hebben wij vast een .ai werkbestand van 55cm x 100cm gemaakt. Hier kan je zelf je eigen logo's en/of afbeeldingen in plaatsen. Omdat wij gebruik maken van een DTF printer kunnen wij elke PMS kleur drukken en zijn de kleinste details zichtbaar. Alle logo's en afbeeldingen kan je dus in het werkbestand zetten. Daarnaast kan je hier ook gelijk de gewenste grootte bepalen. Vervolgens hoef je het alleen nog te uploaden op onze website. Onder het kopje 'Aantal' kan je aangeven hoeveel meters aan textiel transfers je wilt bestellen. Na het plaatsen van je bestelling zullen wij het bestand direct printen. Let er dus goed op dat je geuploade bestand correct is!

Bekijk hieronder het bestelproces van textiel transfers per meter!

Textiel transfers per logo of afbeelding

Is een meter aan textiel transfers te veel? Dan kan je ook textiel transfers bestellen per logo of afbeelding. Ideaal als je maar een paar logo's of afbeeldingen nodig hebt om kleding te bedrukken. De prijs per logo of afbeelding is hierin afhankelijk van de grootte. In de onderstaande afbeelding zie je de prijzen per grootte van een logo.

Prijzen losse textiel transfers

Het bestellen van losse textiel transfers kan gemakkelijk via onze website. Upload je eigen logo of afbeelding via de button 'Afbeelding uploaden'. Het maakt niet uit uit hoeveel kleuren je logo bestaat of dat er kleine details in zitten. Onze DTF printer kan namelijk alle PMS kleuren printen en de kleinste details zullen zichtbaar zijn. Vervolgens kan je de grootte aangeven en het aantal dat je wilt laten printen. Klik op 'Nest afbeeldingen opnieuw' om de logo's en afbeeldingen netjes naast elkaar te plaatsen. Je hoeft nu alleen nog maar je bestelling af te ronden. De bestelde textiel transfers zullen binnen 24 uur verzonden worden zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn. Wacht niet langer en bestel losse textiel transfers

Bekijk hieronder het bestelproces van de textiel transfers per logo of afbeelding:

Het drukken van de transfers op textiel

Voor het bedrukken van de textiel transfers heb je een transferpers nodig! Uit ervaring blijkt dat dit het beste resultaat geeft. Wij raden het dus af om de transfers te bedrukken met een strijkijzer. Naast een transferpers heb je natuurlijk eigen textiel nodig. Onze transfers kunnen gedrukt worden op ieder soort textiel! Omdat de transfers zijn geprint door een DTF printer zullen de kleinste details zichtbaar zijn na het bedrukken!

Je eigen textiel plaats je eerst onder de transferpers en vervolgens leg je de transfer op de gewenste positie op het textiel. Het textiel kan nu bedrukt worden. Laat de transferpers voor 8 seconden op ongeveer 135 graden drukken op het textiel. Het zijn hotpeel transfers. Na het drukken kan je de backing er dus direct afhalen. Voor het beste resultaat kan je het voor 2 seconden nog napersen. De transfer is nu bedrukt en je textiel is klaar om gedragen te worden!

In de onderstaande video zie je het proces van het bedrukken van het textiel!


Heb je zelf geen eigen textiel of transferpers? Dan kan je ook bij ons kleding met je eigen ontwerp laten bedrukken. Wij hebben een ruim assortiment aan textiel. Denk aan T-shirts, Hoodies, Sweaters, Polo's, Mutsen, Petten en nog veel meer. Neem een kijkje op de website en ontwerp je eigen textiel om te laten bedrukken!