Even geen geld? Betaal nu achteraf met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Ga sportief het nieuwe jaar in met bedrukte sportkleding!

24-12-2021
by Bryan Kruithof

Het is alweer 2022! In het nieuwe jaar heeft iedereen wel goede voornemens. Een vaak voorkomende voornemen is toch wel afvallen of meer sporten. Wij hebben een ruim aanbod aan comfortabele sportkleding om sportief het jaar mee te starten! En het is niet zomaar sportkleding. Je kan het namelijk helemaal zelf ontwerpen met je eigen logo of tekst, zodat je echt over unieke sportkleding beschikt! Natuurlijk super leuk voor sport gerelateerde bedrijven, maar ook zeker voor particulieren die sportief het jaar willen starten. In deze blog lees je meer over onze sport artikelen!

Trainingspakken bedrukken

Complete trainingspakken bedrukt!

Wil jij er echt voor gaan dit jaar? Ga dan voor een compleet bedrukt trainingspak! We hebben een uniseks trainingspak met vest en een uniseks trainingspak met trui! Beide trainingspakken hebben een uniseks tracking pants met zijzakken en trekkoord! Het trainingspak met vest is verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende kleuren. Alle kanten van het vest en de broek kan je laten bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een naam of logo bedrukt. Zo bestel je al een compleet trainingspak inclusief bedrukking vanaf €44,-! Het trainingspak met trui is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren! Ook deze kan je helemaal naar wens laten bedrukken. Start met het ontwerpen van je favoriete trainingspak en beoefen comfortabel je favoriete sport uit!

Bovenstukken om in te sporten

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om alleen een bovenstuk te bestellen om in te sporten. Wat dacht je van de uniseks midlayer inclusief bedrukking voor maar €21,-! De midlayer is gemaakt van stretch materiaal en beschikt over een halve zip-ritssluitingen. Liever een volledige ritssluiting? Ga dan voor de uniseks tracking vest! Deze is verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren. Daarnaast hebben wij ook nog een uniseks sport hoodie met capuchon en een uniseks panel polo. Ook deze bovenstukken zijn uitermate geschikt om in te sporten!

Sport items bedrukken

Sportshirts bedrukken

Bij het sporten kan een sportshirt natuurlijk niet ontbreken! Ideaal om te dragen onder de bovenstaande bovenstukken! Wij hebben sportshirts voor heren, dames en kinderen in allerlei verschillende kleuren. Ontwerp je favoriete kleur sportshirt met een tekst en/of logo! Je bestelt al een sportshirt met bedrukking vanaf €11.50! Het zijn allemaal licht gewicht T-shirts. Dit maakt het ideaal om in te sporten!

Naast alle bovenstaande sport items hebben wij er nog veel meer! Bekijk hier alle sport items en ontwerp je favoriet! Zo ga je sportief het nieuwe jaar in!