Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Maak je klaar voor een nieuw schooljaar met onze back to school items!

18-08-2023
by Bryan Kruithof

De vakantie is voorbij en de scholen gaan deels weer beginnen! Wij hebben weer allerlei leuke back to school items klaar staan waarmee je kind helemaal klaar is voor een nieuw schooljaar. Denk aan een broodtrommel met naam, kinderrugzak met naam en nog veel meer. Zo heb je leuke gepersonaliseerde items voor het nieuwe schooljaar! In deze blog lees je meer over onze back to school items!

Kinderrugzak met naam borduren

Bijna ieder kind neemt wel een rugzak mee naar school! Maar hoe leuk is het als je een kinderrugzak met naam hebt! Wij hebben een super schattige teddy rugzak met naam in ons assortiment! De kinder rugtas heeft schattige beren oortjes en is gemaakt van imitatiebont. In het grote vak kan je gemakkelijk je broodtrommel en wat drinken meenemen. Daarnaast is er ook nog een klein vak voor wat kleine spulletjes om mee te nemen. Bij deze kinderrugzak kan je kiezen uit de kleuren bruin, beige, groen, blauw en zwart! Laat je favoriete kleur kinderrugzak met naam borduren voor maar €18,55. Zo gaat je kind in stijl naar school!

Broodtrommel met naam gegraveerd

Voor in de kinderrugzak is een gepersonaliseerde broodtrommel super leuk! In ons assortiment hebben wij nu een nieuwe siliconen broodtrommel met naam! Deze broodtrommel is te verkrijgen in 5 hippe kleuren en beschikt over 3 vakken. In het grote vak kan je gemakkelijk boterhammen meenemen en in de 2 kleine vakjes kan je bijvoorbeeld wat groente, koekjes of snoepjes meenemen. Zo past alles voor de gehele dag in de lunch box. Daarnaast is de siliconen broodtrommel geschikt voor de koelkast, vriezer en magnetron. Laat de broodtrommel met naam graveren en bestel voor €15,- in je favoriete kleur!


Gymtas met naam bedrukken

Ook voor het gymen kan je een tas bedrukken! Laat een gymtas bedrukken met een eigen ontwerp naar keuze. Een gymtas met naam of gymtas met foto bestel je al voor maar €6,-! Je kan kiezen uit maar liefst 32 verschillende kleuren gymtasjes. Zo zit er voor ieder kind wel een passende kleur bij. De bedrukte gymtassen hebben touwtjes om strak te trekken, versterkte hoeken en een waterbestendige stof. Daarnaast heeft het een inhoud van 11L! Zo kan je gemakkelijk je sportoutfit en gymschoenen meenemen. Toevallig ook nog een sportshirt nodig? Laat dan een kinder sportshirt bedrukken met je eigen ontwerp!

Naast de bovenstaande items hebben wij nog veel meer back to school items! Zo kan je bijvoorbeeld ook mok bedrukken met een leuk design. Of laat een stoere kinder varsity jacket borduren met een eigen tekst of logo. Neem een kijkje op onze website voor alle items!