Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Ontwerp je eigen pet en laat bedrukken of borduren!

18-03-2022
by Bryan Kruithof

De lente zon schijnt volop en dan komt een bedrukte pet of geborduurde pet goed van pas! Daarnaast is een cap ook nog eens ideaal om te dragen als je je haren niet hebt gedaan of om je outfit mee af te maken. Bij Tshirtdeal kan je helemaal zelf je eigen cap ontwerpen met een tekst en/of afbeelding naar keuze. Daarnaast kan je er ook nog eens voor kiezen om je pet te laten bedrukken of borduren. Altijd al een uniek petje willen hebben? Lees dan de blog en ga aan de slag met het ontwerpen van je eigen pet.

Ben je al benieuwd geworden naar het assortiment?
Bekijk dan hier het gehele assortiment aan petten!

Petten bedrukken

Pet bedrukken met eigen design

Wij hebben een ruim aanbod aan petten om te laten bedrukken. Denk aan bedrukte snapbacks, baseball caps en nog veel meer. Bij het bedrukken van een petje kan je kiezen tussen tekst, afbeeldingen en logo’s als opdruk. Wil jij graag een snapback bedrukken met je eigen tekst er op? Ga dan voor de snapback met tekst bedrukt voor maar €10,- of de classic snapback inclusief bedrukking voor €12,50! Naast snapbacks hebben wij ook nog andere stoere caps om te bedrukken. Zo zijn de cotton cap en canvas 5 panel bijvoorbeeld ideaal om te laten bedrukken met een logo of afbeelding. Je scoort deze petten bedrukt met afbeelding of logo voor maar €12,-! Laat je favoriete cap bedrukken en je hebt een eigen unieke cap!

Caps borduren

Caps borduren met tekst

Naast het bedrukken van petten kunnen wij ook petten borduren! Bij het borduren van een cap is het enkel mogelijk om voor tekst te kiezen. Hoe gaaf is het om een pet te laten borduren met een te gekke oneliner of je eigen naam? Als je op zoek bent naar een stoere cap om te borduren is de cargo cap destroyed incl. tekst geborduurd de cap die je zoekt. Deze pet is in 13 hippe kleuren te verkrijgen en heeft ruffles aan de voorkant van de klep. Daarnaast is er ook nog een destroyed cap met mesh. Deze variant is te verkrijgen in het zwart en wit. Ook de snapbacks kunnen niet is ons petten borduren assortiment ontbreken. Ga voor de snapback inclusief borduring of pak uit en ga voor de classic snapback met één 3D letter geborduurd. Super gaaf met de eerste letter van je naam! Ontwerp je favoriet pet en laat borduren!

Kinder petjes bedrukken

Ook voor kids hebben wij gave petjes om te bedrukken of te borduren. Je scoort al een kid snapback cap incl. tekst geborduurd of een 2 tone kinder snapback met tekst bedrukt voor maar €10,-! Daarnaast is er ook nog de stoere kids trucker cap. Deze pet is te verkrijgen in 7 verschillende kleurencombinaties en kan je laten bedrukken of borduren! Liever een effen kinder pet? Ga dan voor de kinder five baseball cap. Super gaaf met bijvoorbeeld je eigen naam of een leuke foto.