De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Sport de kilo’s eraf in bedrukte sportkleding!

21-12-2022
by Bryan Kruithof

Voor het nieuwe jaar hebben we bijna allemaal onze eigen goede voornemens! Een veel voorkomend voornemen is afvallen of meer sporten! Hoe leuk is dat om te doen in een zelf ontworpen sportkleding. Bij ons kan je sportkleding bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding naar keuze. Denk aan sportshirts of gehele trainingspakken! In deze blog lees je meer over onze sportkleding om de kilo’s eraf te sporten in het nieuwe jaar!

Sportshirt bedrukken

Sportshirt bedrukken

Iets wat je altijd draagt tijdens het sporten is een sportshirt! Een bedrukt sportshirt komt dan ook altijd goed van pas. Onze cool dry sportshirts zijn heerlijk om in te bewegen. Ze zijn gemaakt van stretch materiaal, zijn licht van gewicht en hebben sneldrogende eigenschappen. Dit maakt het erg comfortabel om in te sporten. Wij hebben een heren cool dry T-shirt, dames cool dry T-shirt en kinder cool dry T-shirt! Deze sportshirts bedrukken wij met één regel tekst of een klein logo voor maar €11,50. Ga voor je eigen naam, een oneliner of een te gekke afbeelding als bedrukking. Zo heb je een uniek sportshirt om het sporten in het nieuwe jaar op te pakken!

Trainingspakken bedrukken

Je kan bij ons ook terecht voor gehele trainingspakken om te bedrukken. Wij hebben twee verschillende trainingspakken die te verkrijgen zijn in diverse kleurencombinaties. Ga jij voor een uniseks trainingspak met vest of uniseks trainingspak met trui? Beide trainingspakken hebben een uniseks tracking pants als broek. De tracking pants is gemaakt van polyester en beschikt over zijzakken met rits. Uiteraard kan je deze ook los bestellen vanaf €27,50 inclusief bedrukking.

Bij het trainingspak met vest zit het tracking vest er bij als bovenstuk. Het vest heeft een volledige ritssluiting en zijzakken met rits. Ideaal dus om nog wat in op te bergen. Het uniseks trainingspak met vest bestel je inclusief bedrukking vanaf €53,-! Laat bedrukken met je eigen naam, een logo van je sportclub of een ander leuk ontwerp naar keuze.

Liever geen tracking vest als bovenstuk? Ga dan voor de uniseks trainingspak met trui! Dit trainingspak heeft het uniseks midlayer als bovenstuk. De midlayer heeft een halve zip-ritssluiting en is gemaakt van stretch materiaal. Heerlijk om in te sporten dus! Een uniseks trainingspak met trui bestel je inclusief één regel tekst of een borstlogo voor maar €47,50!

Trainingspakken bedrukken

Overige sportartikelen

Naast sportshirts en trainingspakken hebben wij uiteraard nog veel meer sportartikelen om te bedrukken. Denk aan een sportlegging voor dames, een sport softshell jas of een heren sportbroekje. Alle items kan je helemaal zelf ontwerpen naar keuze. Naast sportkleding hebben wij ook nog sport benodigdheden. Denk aan een barrel bag die je kan gebruiken als sporttas. Maar ook een hoofd zweetband of zweetbandje. Zo kan je je gehele sportoutfit scoren met een bedrukking naar keuze. Zit je gewenste item er nog niet tussen? Bekijk dan onze gehele sport categorie met alle sportartikelen. Scoor je gewenste outfit en ga vol goede moed de strijd tegen de kilo’s aan in het nieuwe jaar!