De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Sport de vakantie kilo’s er af in bedrukte sportkleding!

09-09-2021
by Bryan Kruithof

Bijna iedereen doet het wel, lekker eten op vakantie! Het hoort natuurlijk bij een vakantie, maar helaas kom je daar wel wat kilo’s van aan. Nu de vakanties echt voorbij zijn is het tijd om je vakantie kilo’s er af te sporten in je eigen bedrukte sportkleding. Wij hebben een ruim assortiment aan sportkleding met o.a. sportshirts, trainingspakken en sportbroekjes dat je kan laten bedrukken met je eigen tekst en/of logo! In deze blog lees je meer over het aanbod aan sportkleding! Zo kan je er weer helemaal tegenaan!

Ben je al benieuwd naar alle sport items om te bedrukken?
Bekijk dan hier alvast het gehele aanbod aan sportkleding!

Trainingspakken ontwerpen

Wanneer je op zoek bent naar een passend sport outfit, dan is een trainingspak ideaal! In ons assortiment hebben wij twee complete trainingspakken. Ga jij voor het trainingspak met vest of het trainingspak met trui? Beide trainingspakken hebben een uniseks tracking pants. Hierdoor is het geschikt voor zowel heren als dames. Je kan er ook voor kiezen om zelf je trainingspak samen te stellen. Combineer dan bijvoorbeeld een uniseks tracking pants met een uniseks sport hoodie of uniseks midlayer! Laat je favoriete trainingspak bedrukken met je eigen naam of een motiverende oneliner. Ook aan log of afbeelding is mogelijk om je trainingspak. Zo ontwerp je een uniek trainingspak waarin je de vakantie kilo’s er af kan sporten!

Trainingspakken ontwerpen en bedrukken

Sportshirts met eigen design

Of het nou in de sportschool is of op een training van de sport die je beoefent. Je draagt altijd wel een sportshirt tijdens het sporten. Vaak zie je dezelfde sportshirts, maar hoe gaaf is het om een eigen uniek sportshirt te ontwerpen en te bedrukken?! Het ideale sportshirt is een Performance T-shirt! Deze shirts zijn 100% polyester jersey gebreid en ook nog eens ademend. Dit maakt het shirt uitermate geschikt om in te spoten. Ontwerp je performance T-shirt voor dames of performance T-shirt voor heren met je eigen naam of afbeelding. Heb je een eigen bedrijf in de sport? Dan kan je het ook laten bedrukken met je bedrijfsnaam of bedrijfslogo! Voor kinderen is het kinder cool dry T-shirt heerlijk om in te sporten. Dit is een lichtgewicht T-shirt dat erg comfortabel zit!

Sportbroeken voor heren en dames

Bij een sportshirt hoort een sportbroek en ook dat hebben wij! Ben jij vaak in de sportschool te vinden? Dan is een terry short voor heren of een terry short voor dames het sportbroekje dat je zoekt! De terry shorts beschikken over handige zakken en kan je strak trekken met een koord aan de voorkant. Daarnaast kan je als vrouw ook voor een comfortabele dames sportlegging kiezen met je eigen ontwerp. Heren kunnen ook kiezen voor de uniseks tracking pants als ze liever een lange sportbroek zoeken. Zo ben je klaar om je vakantie kilo’s eraf te sporten. Alle sportbroeken kan je laten bedrukken met je eigen logo, afbeelding of tekst. Dit maakt het geschikt voor particulieren, maar ook voor verenigingen en bedrijven!

Sportbroeken ontwerpen en bedrukken