De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Sportshirt bedrukken voor de Marathon Rotterdam!

31-03-2023
by Bryan Kruithof

Het is bijna weer zover! Zaterdag 15 april en zondag 16 april is de marathon van Rotterdam. Ga jij #demooiste lopen of wil je iemand aanmoedigen? Dan hoort daar natuurlijk een passend sportshirt bij. Bij ons kan je zelf een sport shirt bedrukken met een tekst, logo of afbeelding naar keuze. Maar je kan ook kiezen voor één van onze standaard ontwerpen. Zo loop je in stijl de marathon! In deze blog lees je meer over onze bedrukte sportshirts voor de marathon.

Sportshirt laten bedrukken

Wil je de marathon van Rotterdam lopen in een zelf ontworpen sportshirt? Ontwerp dan je eigen sportshirt met een tekst, logo of afbeelding naar keuze. Onzes sportshirts zijn licht van gewicht, ademend en gemaakt van 100% polyester. Dit maakt het comfortabel om in te bewegen. Wij hebben een heren sportshirt, dames sportshirt of kinder sportshirt dat je kan laten bedrukken. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren in de maten 98/104 t/m 4XL. Bij het bedrukken van een tekst kan je denken aan een sportshirt met naam, Marathon Rotterdam 2023, groepsnaam of een leuke oneliner. Daarnaast kan je ook het logo van je hardloopclub laten bedrukken of simpelweg een grappige foto van jezelf. Je kan dus echt helemaal zelf naar wens een sportshirt bedrukken met ontwerp naar keuze. Niks is te gek bij ons. Heb je al een leuk ontwerp in gedachte? Start dan snel met ontwerpen en laat een sport shirt bedrukken vanaf €11,50!

Bedrukte marathon T-shirts

Marathon T-shirts met de route

Naast dat je helemaal zelf je eigen marathon sportshirt kan ontwerpen hebben wij ook leuke standaard sportshirt met marathon bedrukking voor je klaar staan. Op deze sport shirts staan de routes van de marathon met daarnaast de tekst marathon Rotterdam 2023. Wij hebben de routes van de kids run, city run, ¼ marathon en de hele marathon. Deze bedrukte sportshirts voor heren, dames of kids bestel je al inclusief bedrukking voor maar €14,99!

Zweetbanden bedrukken

Als je de marathon gaat lopen ga je het gegarandeerd zwaar krijgen. Dit zorgt ook voor het nodige zweet en daarvoor hebben wij onze bedrukte zweetbanden. Ga voor een hoofd zweetband inclusief bedrukking voor maar €5,- of kies een bedrukt zweetbandje om je pols voor maar €4,50. Beide kan je laten bedrukken met je eigen tekst, logo of afbeelding naar keuze. Kies uit verschillende kleuren en maak je marathon outfit af met een zweetbandje! 

Let op: Bestel je marathon sportshirt voor 6 april. Dan weet je zeker dat het sportshirt voor de marathon in huis is!