Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Veiligheidskleding bedrukken met bedrijfsnaam of logo

22-03-2023
by Bryan Kruithof

Begin de lente fris met nieuwe bedrukte veiligheidskleding voor je personeel! Je kan bij ons terecht om veiligheidskleding te laten bedrukken met je eigen ontwerp. Denk aan je eigen bedrijfsnaam of bedrijfslogo als bedrukking. Wij hebben onder andere veiligheidshesjes, veiligheidsbroeken en nog veel meer. In deze blog lees je meer over onze kleding voor de veiligheid!

Veiligheidshesje bedrukken met tekst of logo!

Safety first met onze veiligheidshesjes! Met de bedrukte hesjes zorg je ervoor dat je personeel goed opvalt. Geschikt voor personeel op een bouwplaats, maar bijvoorbeeld ook voor verkeersregelaars en andere beroepen. Je kan bij ons al een veiligheidshesje bedrukken met één regel tekst of borstlogo voor maar €7,50! Goedkoper ga je het echt niet vinden! De hesjes voor de veiligheid zijn gemaakt van 100% polyester en vodloen aan de EN-norm. Uiteraard zijn ze ook voorzien van de reflecterende strepen voor de zichtbaarheid. Kies uit 24 verschillende kleuren en diverse maten. Wacht niet langer en laat een veiligheidshesje bedrukken! Op zoek naar een hesje voor kids? Ga dan voor een kinder veiligheidshesje!

Veiligheidshesje bedrukken

Bedrukte veiligheidsbroeken

Bij een bedrukt veiligheidsvest hoort natuurlijk ook een passende veiligheidsbroek die lekker zit. Ook deze kan je laten bedrukken met je bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo. Wij hebben twee veiligheidsbroeken met reflecterende strepen. Zoek je een goedkope veiligheidsbroek? Ontwerp dan de reflecterende veiligheidsbroek met een ontwerp naar keuze. Deze broek bestel je al met bedrukking vanaf €19,95. Daarnaast hebben we ook nog de veiligheidsbroek met knie pads!Deze veiligheidsbroek is geschikt voor verschillende beroepen en branches. Ideaal voor personeel dat veel op de knieën zitten met het werken. Ook deze broek kun je laten bedrukken met je eigen bedrijfsnaam en/of logo. De broek is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren: Black, navy, fluor geel en fluor oranje. Bestel de bedrukte veiligheidsbroek met knie pads inclusief bedrukking vanaf €39,-!

Veiligheidsjas ontwerpen en bedrukken

In de lente kan het nog steeds erg fris zijn buiten. Daarvoor is onze veiligheidsjas uitermate geschikt! Om goed op te vallen is een Hi-Vis veiligheidsjas in het geel of oranje perfect om buiten in te werken! Deze jas is gemaakt van 100% polyester en heeft verticale en horizontale reflecterende strepen. Ook is hij heerlijk warm en heeft een kraag met geïntegreerde capuchon. Je kan deze jas ook helemaal naar eigen wensen laten bedrukken met je bedrijfsnaam en/of logo. Laat de veiligheidsjas bedrukken vanaf €46,50!

Veiligheidskleding bedrukken

Bouwhelm gratis bedrukt met tekst!

Om de outfit van je personeel helemaal af te maken kan een bedrukte bouwhelm niet ontbreken. Deze helm heeft een Taliaplast 6-punts kunststof binnenwerk, lederen zweetband en een regengoot. Ook heeft deze bouwhelm regelbare ventilatie gaten aan de zijkant en is het binnenwerk aanpasbaar aan de maat van het hoofd. We hebben deze helm in 5 verschillende kleuren: geel, wit, blauw, groen en rood. Je kan de bouwhelm vanaf 25 stuks bedrukken. Ga voor een bouwhelm met tekst voor €18,- of kies voor een bouwhelm met logo voor maar €20,-! Ontwerp je eigen helm voor de bouw en zorg dat je personeel veilig is!

Ben je toch op zoek naar andere veiligheidskleding? Vergeet dan niet onze veiligheidskleding bedrukken categorie te bekijken. In deze categorie vind je nog veel meer veiligheiskleding. Denk aan veiligheids T-shirts, electric hoodies en meer.