Even geen geld? Plaats en betaal je order met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Druktechniek: Borduren

Bij Tshirtdeal bedrukken wij niet alleen de artikelen, maar kunnen wij ook borduren. Zo is het mogelijk om bij ons petjes, mutsen, knuffels, maar ook kleding te laten borduren. Bij het borduren wordt door middel van naald en garen je eigen ontwerp geborduurd op je gewenste item. Voor de mutsen, petten en knuffels maken we gebruik van de Brother 6200 borduur machines. Daarnaast gebruiken wij voor het kleding borduren de Ricoma MT-1501 machines. Met de verschillende borduurmachines kunnen we ervoor zorgen dat elk item netjes geborduurd wordt!

Borduren op kleding

Wil jij kleding borduren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan kleding om te borduren. Voor de warme dagen kan je een t shirt borduren of polo borduren. Daarnaast kan je voor de koude dagen een trui borduren of hoodie borduren. Als laatst kan je ook nog jassen borduren met een ontwerp naar keuze. Kies uit uniseks, dames en kinder kleding en laat borduren met een tekst naar keuze. Heb je een eigen bedrijf of ben je op zoek naar werkkleding? Laat dan kleding borduren met je bedrijfsnaam! Particulieren kunnen natuurlijk ook kleding laten borduren met een eigen naam, oneliner of andere tekst naar keuze. Kies uit allerlei kleuren garen en lettertypes. Zo kan je helemaal zelf je geborduurde kleding ontwerpen! Bekijk hier het gehele aanbod voor borduren op kleding en bestel al vanaf 1 stuk!


Happy horse knuffel met naam borduren

Naast kleding kan je ook allerlei knuffels borduren! De knuffels die wij borduren zijn van het merk Happy Horse. De Happy Horse knuffels met naam zijn super leuk als kraamcadeau of voor je eigen kleine schat. Wij hebben een ruim assoritment aan Happy Horse knuffels met allerlei diertjes in verschillende kleuren! Denk aan rabbit richies, muziekknuffels, knuffeldoekjes, rammelaars, bijtringen en zelfs giants rabbit richies van 92cm groot! Laat de knuffels borduren met een naam of geboortedatum en je hebt een super schattig knuffeltje. 

Pet borduren of muts borduren

Uiteraard mogen de petten en mutsen niet ontbreken in het assortiment om te borduren. Je kan bij ons een pet borduren met een eigen tekst naar keuze. Zo kan je helemaal zelf een stoere pet naar wens ontwerpen en borduren. Denk onder andere aan geborduurde snapbacks of laat een baseball pet borduren met je naam, oneliner, quote of andere tekst naar keuze. Voor de winter kan je ook ene muts borduren met je eigen design. Wij hebben een ruim assortiment aan mutsen om te borduren. Denk aan een schattige baby bio muts borduren of ga voor een geborduurde eko beanie. Bij de petten en mutsen kan je helemaal zelf de kleur garen kiezen. Daarnaast is er keuze uit allerlei verschillende lettertypes om te laten borduren. 

Naast de bovenstaande items hebben wij er nog veel meer om te borduren. Denk aan een kinderrugzak met naam borduren, een slabbetje borduren en nog veel meer. Neem een kijkje op onze website voor alle borduur items!

Alle items die wij borduren kan je al bestellen vanaf 1 stuk. Zo ben je niet verplicht om een grote oplage af te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om grote oplages te bestellen aan geborduurde items. Heb je vragen over het borduren van kleding, petten, mutsen of knuffels? Neem dan contact op met support@tshirtdeal.nl of bel ons op 0180-721629.