Wist jij dat we ook kleding borduren?
Bekijk alle deals en start met ontwerpen!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Gepersonaliseerde items voor elk Vrijgezellenfeest

Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest, en willen jullie super grappige shirts om te laten zien dat jullie #teambride of #teamgroom zijn? Of natuurlijk een fout shirt voor de bruid of bruidegom zelf? Zoek dan niet verder en bestel snel jullie items bij Tshirtdeal!

Wij hebben enkele ontwerpen gemaakt speciaal voor bachelor party's maar ook heel veel andere t shirts met een grappige tekst, kijk snel bij onze leuke ontwerpenMaak je outfit compleet met gadgets! Denk hierbij aan zweetbandjes of petten.

Wil je liever zelf iets ontwerpen?
Maak snel een ontwerp en laat een shirt bedrukken met jouw ontwerp. Of een mooie bedrukte trui met een grappige tekst.Denk ook eens aan een mooie polo of hoodie! Kies jouw textiel om te ontwerpen en bedrukken!

Liever een leuke tas ,handdoek, mok of een kussen met je eigen ontwerp als aandenken aan deze fantastische dag? Het is allemaal mogelijk bij Tshirtdeal!

Naast het standaard assortiment dat je op onze website kunt vinden, bieden wij een veel uitgebreider assortiment aan in onze online catalogus.

Advies op maat

Bij Tshirtdeal vinden wij klanttevredenheid het allerbelangrijkste. Wij zien je graag terug komen. Wij denken graag mee met onze klanten en kiezen uit onze diverse druktechnieken met welke techniek uw logo/ ontwerp het mooiste tot zijn recht zal komen. Daarnaast kunnen wij kosteloos aanpassingen maken aan uw logo zodat deze nog mooier gedrukt kan worden. Wij willen graag een lange termijn relatie opbouwen met onze klanten toch werken wij niet met contracten. Wij geloven dat iedereen vrij moet zijn om te bestellen zo vaak en veel als zij zelf willen.

Neem vrijblijvend contact met onze verkoopafdeling op als jullie interesse hebben in items uit de catalogus of een order willen plaatsen van meer dan 25 items. Wij maken dan een persoonlijke offerte voor je op. Bij grotere aantallen kunnen we jullie zelfs een nog scherpere prijs aanbieden.

Contact met Tshirtdeal

Hebben jullie na het lezen nog vragen? Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling.

Stuur een mail . Wij zijn ook te berekenen via Facebook, Live Chat en WhatsApp.