De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Beterschap ballonnen

Vrolijk iemand op met een beterschap ballon!

In moeilijke tijden kan iemand iemand wel een cadeau ontvangen waar zij of hij blij van wordt. Eén ding weet je zeker met het geven van een beterschap ballon. Je vrolijkt er iemand mee op! Met het geven van een beterschap ballon laat je iemand blijken dat je ook aan hem of haar denkt in moeilijke tijden en natuurlijk wens je hem beterschap!

Vrolijke beterschap ballonnen

Wij hebben verschillende beterschap ballonnen om iemand mee op te vrolijken. Zo is bijvoorbeeld de 'Dikke knuffel' Hart ballon super leuk om te geven. Of om iemand beterschap te wensen is het 'Get well soon' ballon rond ook toepasselijk om te geven. Wanneer iemand net is geopereerd of goed aan het revalideren is een ballon met de tekst 'Zo trots op jou!' ook leuk om cadeau te geven. Het trosje bestaat uit 5 latex ballonnen en een folie ballon met de tekst Get well als topper. Door de grootte van het trosje is het alleen mogelijk om op te halen bij ons op locatie in Ridderkerk. 

'Dikke knuffel' hart ballon  'Get well soon' ballon rond

Beterschap ballon verzenden

Omdat de beterschap ballonnen worden verstuurd in de verzenddoos is de verrassing nog groter. Bij het openen van de doos zal de ballon namelijk uit de doos vliegen. Om het helemaal af te maken kan je ook nog een leuk kaartje toevoegen aan de ballon voor maar €1,-. We hebben een kaartje met de tekst Heel veel beterschap gewenst!, maar je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld een kaartje met de tekst Een glimlach begint met dit kaartje. Zo vrolijk je iemand echt op in moeilijke tijden!

'Zo trots op jou!' ballon rond  'Beterschap smiley' ballon rond

Benieuwd naar het gehele assortiment?
Bekijk dan hier alle beterschap ballonnen!