Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Geslaagd ballonnen

Is er iemand geslaagd? Feliciteer hem of haar met een leuke geslaagd ballon!

Wanneer iemand is geslaagd moet dat natuurlijk gevierd worden en daar hoort ook een leuk en origineel cadeau bij! Hoe leuk is het om een geslaagd ballon te geven als cadeau?! Wij hebben verschillende geslaagd ballonnen met een leuk ontwerp op de ballon!

'Congratulations' ballon rond feest  'Congratulations' ballon rond geslaagd

Slagen is een feestelijk moment en daar hoort dan ook een feestelijke ballon bij. Wil je met de ballon hem of haar feliciteren? Ga dan voor de 'Congratulations' ballon rond geslaagd! Deze ballonnen hebben een feestelijk ontwerp. Op de ene ballon staat de tekst congratulations met daaromheen allerlei leuk versiersels. Dit maakt het echt een feestelijke ballon. Op de andere congratulations ballon staan gouden ballonnen en geslaagd hoeden. Heel toepasselijk om te geven aan iemand die net is geslaagd!

'Hoera, geslaagd' ballon rond  'Congratulations, graduate!' ballon rond

Naast de ballonnen met de tekst congratulations hebben wij nog meer leuke geslaagd ballonnen! Wat dacht je van de 'Hoera, geslaagd' ballon rond! Op deze ballon staat een ontwerp waarin een hoed de lucht in wordt gegooid met daarbij de tekst hoera geslaagd! Ben je op zoek naar een geslaagd ballon voor een vrouw? Ga dan voor de 'Congratulations, graduate!' ballon! De ballon heeft een roze met zwart ontwerp met daarin een geslaagd hoedje! Wil je het cadeau nog persoonlijker maken? Voeg dan een leuk kaartje met een boodschap toe!

Wil je meer geslaagd ballonnen zien?
Bekijk dan heel ons aanbod aan geslaagd ballonnen!