De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Valentijn ballonnen

Verras je geliefde met een lieve Valentijn ballon op Valentijnsdag!

Op Valentijnsdag moet je natuurlijk je geliefde verrassen met een lief en schattig cadeau. Laat blijken dat je gek bent op jouw geliefde met een lieve Valentijn ballon. Ga jij voor een Valentijn in de vorm van een hart of rondje? Het is beide mogelijk en je kan ook nog eens je eigen ballon ontwerpen!

Lieve Valentijn ballonnen

Ben jij stapelgek op je Valentijn en wil je dat laten merken? Geef dan de 'I Love You' hart ballon op Valentijnsdag aan je geliefde. Met het geven van deze ballon laat je merken dat je van hem of haar houdt en hij of zij zal gegarandeerd smelten bij het krijgen van dit cadeau! Naast de I Love You ballon hebben wij ook nog een 'You're the best' ballon rond

'I Love You' hart ballon  'You're the best' ballon rond

Ontwerp je eigen hart ballon met tekst

Wil je echt uitpakken met je Valentijnsdag cadeau? Dan hebben wij een super grote hart ballon met een diameter van maar liefst 90cm! Op deze grote ballon kan je je eigen tekst laten bedrukken. Denk hierbij aan de naam van je geliefde, een lieve boodschap of andere leuke tekst! Vind je deze ballon iets te groot? Dan hebben wij ook een hart ballon met een normaal formaat van 35cm die je kan bedrukken met je eigen tekst!

Grote rode hart ballon met eigen tekst  Helium ballon Hart met eigen tekst

Gevulde Valentijn ballon

Naast de helium ballonnen hebben we ook nog een gevulde cadeau ballon voor Valentijn! De gevulde ballon is een mooi aangeklede stuffer ballon met daarin kleine ballonnen en een knuffelbeertje. Super lief om je geliefde mee te verrassen! Om je Valentijn cadeau helemaal af te maken kan je het Ik hou van jou kaartje toevoegen in je winkelmand. Op dit kaartje kan je nog een lieve boodschap schrijven voor je geliefde!

Gevulde cadeau ballon met beertje Valentijn

Wil je alle Valentijn ballonnen zien?
Bekijk dan hier het gehele assortiment aan Valentijn ballonnen!