Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Veelgestelde vragen

Is er ook een andere betaalwijze naar iDeal of Paypal?

Ja die is er, als er met u is afgesproken dat u via bankoverschrijving mag betalen.

U heeft uw bestelling in de winkelwagen staan, dan kiest u gewoon voor iDeal, en een willekeurige bank.
Zeg de ING, dan gaat u naar die pagina van de ING. Zodra u daar bent, klikt u op annuleren.
Daarna belt u ons op met de mededeling dat u zojuist uw order heeft geannuleerd en die via bankoverschrijving wilt betalen.
Wij zullen dan de status van uw order veranderen, en u ontvangt dan de informatie hoe u de betaling kunt voltooien.
Let op, de levertijd gaat pas in zodra de betaling ontvangen is. U kunt dit proces versnellen door een screenshot van de betaling naar
ons te mailen.

Afbeelding minimaal 900 pixels groot.

U kunt in windows bekijken hoeveel pixels de afbeelding bevat. Ga naar de afbeelding toe en klik op rechtermuisknop - eigenschappen - details.

Voorbeeld van niet- voldoende pixels.

Voorbeeld van voldoende pixels.

Pixelbestanden zijn opgebouwd uit allemaal kleine pixels die duidelijk zichtbaar worden wanneer je erop inzoomt. Bij pixelbestanden ben je gebonden aan de resolutie waaruit deze is opgebouwd. De resolutie wordt weergegeven in het aantal DPI (Dots Per Inch), oftewel het aantal puntjes per 2,54cm (een inch). Ga je een pixelafbeelding vergroten (noodzakelijk voor bv. t-shirts) dan worden de puntjes zichtbaar en krijg je een blokkerige print.


Vectorbestanden zijn samengesteld uit allemaal verschillende voorwerpen, die op hun beurt weer opgebouwd zijn uit referentielijnen met ieder hun aparte kleur, vulling en lijnsoort. Deze lijnen blijven altijd hun vorm behouden, hoe groot of klein je ze ook maakt. Daardoor worden ze niet zichtbaar als je erop inzoomt. Het maakt dus ook niet uit hoe groot je een vectorbestand maakt, de kwaliteit blijft altijd gelijk.

Hoe herken ik een pixel- of vectorbestand?

Vectorbestanden worden meestal gemaakt in Adobe Illustrator en hebben meestal één van de volgende extensies: AI, EPS of PDF.

Pixelbestanden , vaak opgemaakt in Adobe Photoshop of Microsoft Paint, komen dan weer veel voor als JPG, TIFF, GIFF, PSD, GIFF of BMP-bestanden.

Nu gebeurt het wel eens dat mensen ons een AI, EPS of PDF bestand doorsturen in de veronderstelling dat dit een vectorbestand is, maar uiteindelijk blijkt dit dan toch een pixelbestand te zijn.

Meestal gaat het dan om een pixelplaatje (bv. JPG) wat geplaatst is in een Illustrator PDF, of een pixelbestand wat in Photoshop is opgeslagen als EPS. Dit maakt het echter nog geen vectorbestand .

Opzoek naar een t-shirt om te bedrukken? Bekijk hier ons brede assortiment!