De levertijd is momenteel 6-8 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Hoodie bedrukken met eigen tekst of logo!

09-02-2023
by Bryan Kruithof

Met het huidige weer is een warme hoodie heerlijk om te dragen! Je kan ze thuis dragen in je vrije tijd, maar je kan ze ook gebruiken als werkkleding. Bij ons kan je helemaal zelf een eigen hoodie ontwerpen naar keuze. Zo kunnen particulieren bijvoorbeeld kiezen voor een hoodie met tekst en bedrijven voor een hoodie met logo. Wij hebben een ruim aanbod aan heren hoodies en dames hoodies om te bedrukken. In deze blog lees je meer over ons aanbod aan hoodies!

Hoodie met tekst of logo

Wil jij goedkoop een hoodie bedrukken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De hoodie met tekst en hoodie met logo zijn namelijk nu in de aanbieding! De Gildan hoodie bedrukken wij gratis met één regel tekst of een borstlogo voor maar €17,-! Het is een uniseks model, dus het is geschikt voor dames en heren! Daarnaast heeft deze hoodie een 2-zijdige fleecestof wat ervoor zorgt dat die lekker warm is. Kies uit maar liefst 35 verschillende kleuren in de maten XS t/m 5XL. Zo zit er voor ieder wel een passende hoodie bij in een leuke kleur! Naast een gratis regel tekst of borstlogo kan je ook goedkoop een extra logo bedrukken. Bij deze aanbieding betaal je maar €2,50 voor een klein logo en €5,- voor een groot logo extra. Zo bestel je dus ook super goedkoop een hoodie met foto! Wacht niet langer en bestel een goedkoop bedrukte hoodie!

Hoodie aanbieding

Heren hoodies bedrukken

Naast de hoodie aanbieding kan je nog veel meer heren hoodies bedrukken. Ben jij milieubewust? Ga dan voor de biologische heren hoodie! Deze hoodie is gemaakt van bilogisch katoen en gerecycled polyester. Je bestelt deze organic hoodie al met bedrukking vanaf €25,-! Als je op zoek bent naar een warme hoodie is de heavy heren hoodie ideaal. De Build Your Brand hoodie heeft ruwe sweaterstof en een gewicht van 300 g/m². Dit maakt het een warme hoodie die lekker is om te dragen tijdens de koude dagen. Als laatst zijn de college hoodie en de heren hooded vest ook erg populair onder de heren hoodies. Wacht niet langer en ga een heren hoodie ontwerpen met een tekst, logo of afbeedling naar keuze. Vergeet naast deze hoodies ook niet de overige hoodies voor heren te bekijken!

Dames en heren hoodies bedrukken

Dames hoodie bedrukken

Liever een dames hoodie bedrukken? Ook dan kan je bij ons terecht! Als je op zoek bent naar een kleurrijke hoodie dan is de dames twee kleuren hoodie wat je zoekt. Kies uit meer dan 40 kleurencombinaties en laat gratis bedrukken met één regel tekst voor €21,-! Naast de normale twee kleuren hoodie is er ook nog de dames twee kleuren hoodie met rits. Liever een effen hoodie bedrukken? Ga dan voor de dames hoodie ontwerpen en bedrukken! Deze B&C hoodie is te verkrijgen in meer dan 30 verschillende kleuren. Je bestel deze dames hoodie bedrukt met tekst of logo voor €21,-! Mocht er nog geen leuke dames hoodie voor je tussen zitten. Bekijk dan alle hoodies voor dames en start met het ontwerpen van je eigen hoodie!

Buiten de hoodies om kan je nog veel meer kleding bedrukken bij ons! Zo kan je o.a. ook een sweater bedrukken of T-shirt bedrukken met een eigen ontwerp. Neem een kijkje op onze website en bekijk het gehele aanbod aan textiel!