Wegens Pinksteren zijn wij maandag 20 mei gesloten!
Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Warme hoodies met je eigen ontwerp bedrukt!

21-10-2021
by Bryan Kruithof

Met dit koude weer is het heerlijk om een warme hoodie te dragen! Maar hoe leuk is het om een hoodie te dragen met je eigen ontwerp er op? Bij ons is het mogelijk om helemaal zelf je eigen hoodie te ontwerpen voor de koude dagen. Via onze online product designer kan je zelf een tekst, logo en/of afbeelding toevoegen. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende hoodies voor heren, dames en kinderen in allerlei verschillende kleuren en maten. Lees meer over ons aanbod aan verschillende hoodies en ontwerp je eigen unieke hoodie!

De klassieke hoodie

Ben jij op zoek naar een klassieke hoodie met een eigen ontwerp? Dan hebben wij een te gekke aanbieding voor je klaar staan. Wij bedrukken namelijk een hoodie voor volwassenen of een hoodie voor kinderen gratis met één regel tekst voor maar €16,-! Zo scoor je dus spotgoedkoop een mooie hoodie met je eigen tekst er op. Liever een afbeelding? Ook dat is mogelijk. Tot en met 31 oktober kan je zelf profiteren van de hoodie als herfstdeal. Tijdens de herfstdeal bedrukken wij een eerste logo of afbeelding voor maar €1,- extra!

Hoodie ontwerpen

Twee kleuren hoodies met kleurencombinaties

Naast de klassieke hoodies hebben wij ook kleurrijke twee kleuren hoodies! Deze hoodies zijn er in meer dan 50 verschillende kleurencombinaties! Ontwerp de twee kleuren hoodie voor volwassenen en kinderen met één regel tekst voor maar €18,-! Ook de twee kleuren hoodie bedrukken wij tijdens de herfstdeals met een logo of afbeelding voor maar €1,- extra. 

Electric hoodies met eigen ontwerp

Wil jij echt opvallen? Ontwerp van een electric hoodie voor volwassenen of een electric hoodie voor kinderen! Bij de electric hoodies kan je kiezen uit de kleruen groen, oranje, roze of geel. Door de felle kleuren van deze hoodies val je gegarandeerd op! Dit maakt het ook de ideale hoodie om te dragen op een leuk feestje. Ontwerp de hoodie met je eigen tekst of afbeelding al vanaf €18,-!

Hoodies ontwerpen

Stoere pull over hoodie

Voor volwassenen hebben wij ook de stoere pull over hoodie! Zowel de dames pull over hoodie als de heren pull over hoodie hebben een buidelzak. Super handig om kleine dingen veilig in op te bergen, zoals je telefoon of sleutels als je op pad gaat. Daarnaast beschikken ze over een korte ritssluiting aan de bovenkant en een capuchon met koortjes. Ontwerp de pull over met een te gekke afbeelding of een oneliner en bestel in een stoere kleur!