In verband met preventieve maatregelen die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zullen wij beperkter telefonisch bereikbaar zijn.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk sluit om 17:00
01807-21629

Tshirtdeal wie zijn wij?

Tshirtdeal is een bedrijf wat alweer bijna 10 jaar bestaat.
Het begin van Tshirtdeal is begonnen op een kleine zolderkamer waar de temperaturen de pan uitvlogen en na enkele jaren toch de stap is gezet om te verhuizen. In 10 jaar tijd is Tshirtdeal 3 keer verhuist. Van een klein pand met twee drukpersen en twee printers zit Tshirtdeal nu in een ruimte met 5 keer zoveel tools!

Tshirtdeal is voor vele aantrekkelijk omdat het lage prijzen heeft, toegankelijkheid geeft voor particulier die opzoek zijn naar maar 1 artikelen of voor bedrijven die grote oplages willen bestellen. Daarnaast hebben wij ook een groot assortiment aan artikelen. Wanneer u het gewenste artikel niet bent tegen gekomen kunt u altijd contact opnemen met onze support afdeling die voor u graag naar het juiste artikel opzoek gaat.

Het team bestaat nu uit meer dan 20 man/vrouw die jong, gezellig en dynamisch zijn. We streven met dit team naar perfectie en dat begint al op de webshop of zodra u onze showroom binnen komt gelopen. Samen met u werken wij naar een mooi eindresultaat.
Wij hebben een open deuren beleid. Dit houd in dat wanneer u bij ons binnenstapt u alle deuren open ziet staan en zicht heeft op de afdelingen binnen Tshirtdeal.

Wij hebben op dit moment 7 verschillende afdelingen. Op iedere afdeling werken onze medewerkers met passie en plezier en hebben zij allen veel kennis. Hun expertise is erg van belang om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Onze afdelingen:
Klantenservice
Verkoop
Drukafdeling
Magazijn
DTP ( invoer )
Inpak afdeling en ‘pellers’
Marketing afdeling
& wij hebben zelfs een eigen foto studio in huis.

De diensten die wij aanbieden zijn 4 soorten verschillende bedrukkingen en petten borduren wij.
Nieuwsgierig naar onze drukmethodes? Bekijk onze blog 'alle druktechnieken uitgelegd'.

Tshirtdeal is natuurlijk op alle kanalen van Socialmedia te vinden! Volgen jullie ons al of Facebook, Instragram, LinkedIn, Youtube?
Wij hebben namelijk een Vlog kanaal. Onze Vlog kanaal heet 'Klerevlog' Abonneer snel :) !

Op dit moment zoeken wij nog leuke, geambieerde collega’s! Denk jij dat jij bij ons in het team past? Bekijk dan onze vacatures.

Opzoek naar een leuk t-shirt om te bedrukken? Bekijk ons brede aanbod!