Tshirtdeal is gesloten in de periode 30 mei tot en met 2 Juni. Tijdens deze dagen worden er geen orders gedrukt en verzonden. Uiteraard kunt u wel een order plaatsen via de website.

Artikel nummer: 158.01

Wil je een kind verrassen met een leuk en uniek tshirt voor Koningsdag?

Dan gebruik je onze online ontwerp-module om het te maken, waarna wij het voor je drukken. Veel makkelijker kan het eigenlijk niet, want je kunt allerlei foto’s en logo’s gebruiken voor je shirt en ook tekst kun je zelf toevoegen. We drukken je koningsdag shirt al vanaf €7,- inclusief 1 regel tekst!

Wil je meer regels tekst? Dat is uiteraard geen probleem. We brengen hiervoor €0,75 per regel in rekening. Je kunt voor een meerprijs ook een logo, foto of afbeelding laten drukken op je shirt:

  • Afbeelding tot 11cm €2,50 (normaal €4,-)
  • Afbeelding 11cm of groter €5,- (normaal €10,-)

Heb je vragen over het product of kom je niet helemaal uit met het design wat je opmaakt? Neem dan contact op met één van onze support medewerkers. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629. Zij helpen je uiteraard graag!

Overige informatie:

165 g/m² (White: 150 g/m²)
100% katoen (Heather Grey: 97% katoen, 3% polyester)
nekband in de hals voor beter draagcomfort
dubbelgestikt aan mouwen, hals en onderboord
voorgekrompen en rondgebreid voor maximale vormvastheid
ruime pasvorm

Is dit niet het t-shirt waar je naar op zoek was? Bekijk dan onze collectie Koningsdag t-shirts / hoodies.

Dit t-shirt is ook voor heren en dames beschikbaar. Bekijk het oranje heren t-shirt en het dames oranje t-shirt en begin met je ontwerp.