Vrijdag 14 juni zijn wij gesloten i.v.m. een bedrijfsuitje. Deze dag wordt niet meegenomen in de levertijd van je order!
De levertijd is momenteel 8-10 werkdagen plus PostNL dit mits alle bestanden goed zijn aangeleverd en er geen vragen zijn omtrent je order.
Dit geld niet voor transfers en stickers hierbij is de levertijd 1-2 werkdagen.
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629 06-17913599 8:00 - 17:00

Druktechniek: Full Colour


Naast de flex folie druktechniek hanteren wij ook full colour transfers. Full Colour transfers wordt veel gebruikt bij het drukken van foto’s of logo’s met veel kleuren en details. Tshirtdeal maakt gebruik van een groot formaat Eco solvent printer van het merk Roland. Hiermee kunnen wij tot 65 cm breed printen op rollen van 25 meter lang. Na het printen doet deze machine ook het ontwerp contour snijden.

De full colour printer maakt gebruikt van CMYK Eco solvent inkten.

De kleuren worden met elkaar gemengd tijdens het printen. Het voordeel van Full Colour is dat je niet beperkt bent tot een PMS kleur, dat maakt het printen van een logo met veel kleuren makkelijker dan door deze te drukken met verschillende lagen flex. Bijvoorbeeld een ontwerp met vlammen, zou nooit gedrukt kunnen worden met premium flex. Dit dient geprint te worden op een transfer.

Wil je weten hoe full colour printen eruit ziet? Bekijk dan onderstaand filmpje.Geprinte transfers gaan circa 30 wasbeurten mee nadat deze te beginnen te verkleuren. Voor een standaard shirt of item dat eens in de zoveel tijd gedragen wordt, betekent dit dat het langer dan een jaar meegaat.

Wanneer wij full colour transfers gebruiken voor bedrukte bedrijfskleding, dan voegen wij een laminaat laag toe aan de full colour transfer. Er komt dan een soort glanslaagje over de bedrukking. En hierdoor is de bedrukking oneindig te wassen.

Het proces van een laminaat laag toevoegen:Stap 1: Laminaat laag aanbrengenStap 2: Vel pellenStap 3: Details uitpellenWil je weten of deze techniek bij jouw aanvraag past? Of wat de mogelijkheden zijn van Full Colour?

Neem dan contact met ons op per mail of per telefoon via 0180-200044.

Benieuwd naar de andere druktechnieken? Lees hier meer over Flexdruk, Sublimatie, DTG, Borduren en Zeefdruk