Even geen geld? Betaal nu ook met Riverty!
Verzending via PostNL
Spoedorders mogelijk
Helpdesk opent om 08:00
0180-721629

T-shirts bedrukken en ontwerpen

Een grappige quote, jullie logo, een leuke foto of een zelfontworpen illustratie? Wij drukken het graag op je t-shirt! Perfect voor een evenement, festival, vrijgezellenfeest, vakantie of verjaardag. Natuurlijk hoeft het niet per se om een speciale gelegenheid te gaan. Hoe tof is het om een t-shirt te dragen dat letterlijk niemand anders heeft? De t-shirts kunnen vanaf 1 stuks gedrukt worden. De bodem van je portemonnee in zicht? Geen zorgen. Je hebt al een bedrukt t-shirt met tekst of logo voor slechts €7,-.

Polo gratis bedrukt met tekst of logo €11,-

Bedrijfsshirts laten bedrukken

Goed voor de dag komen? Met een bedrijfsshirt straal je meteen meer eenheid uit en zijn medewerkers lekker herkenbaar. De opties zijn eindeloos. Budget of luxe, tekst of een logo. Wij drukken het! Onze t-shirts zijn in verschillende pasvormen en kwaliteiten te verkrijgen. Voor elk wat wils dus. Met onze handige ontwerptool zet je gemakkelijk een mooi ontwerp in elkaar. Op elk t-shirt een andere naam? Ook dat is in onze tool heel simpel te regelen.

T-shirts waar we trots op zijn

Korps Mariniers tshirt

Ministerie van Defensie

Sinds 2013 werken wij samen met het Ministerie van Defensie. We bedrukken voor hen werkkleding, maar ook rompertjes (als kraamcadeautje) en t-shirts voor events. Dit doen we voor meer overheidsinstanties, zoals bijvoorbeeld de Koninklijke Landmacht en de Belastingdienst.

Snelle Jelle hoodie

Snelle Jelle

In 2014 werkten we samen met Snelle Jelle. Door middel van codes op de Snelle Jelle verpakkingen kon je korting sparen voor een Snelle Jelle trui met je eigen naam. Ireen Wüst (een bekend schaatsster) droeg bijvoorbeeld een trui met Snelle Ireen. We hebben voor deze actie meer dan 10.000 t-shirts bedrukt.

Rumag Bas Smit tshirt

RUMAG

In 2018 maakte RUMAG (bekend van hun grappige quotes) een shirt met het hoofd van Bas Smit erop. Wat begon als grapje liep uit tot een succesvolle actie om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum. T-shirtdeal drukte deze shirts met de druktechniek DTG. DTG staat voor Direct to Garment printing en is de perfecte techniek voor opdrachten die full colour moeten worden. Full colour printen kan op vele soorten textiel. Zowel op wit(licht), gekleurd als donker textiel.

Onze service

Wij hebben een ook een spoed service! Wil je langskomen en onze showroom bekijken? Je bent van harte welkom!